دوشنبه 6 حمل 1403 برابر با Sunday, 24 March , 2024

گزارش شماره(10) دیپارتمنت حقوق

دیپارتمنت حقوق برای مضمون کریمنالیستیک جلسه آموزش عملی را با حضور و ارایه آمر بایومتریک ریاست جنایی قومندانی امنیه ولایت غزنی برگزار نمود.

این جلسه آموزشی به‌منظور آشنایی دانشجویان با فرآیند کشف جرم، تعقیب مجرمین، بررسی صحنه‌های جرمی و استفاده از تکنالوژی مدرن در کشف جرم و پیدا کردن مجرمین برگزار گردید. اقای ودود که دارای تحصیلات مسلکی در حوزه جرم شناسی و تجربه کافی در ریاست جنایی قومندانی امنیه ولایت غزنی می‌باشد، به‌طور مفصل روشهای کشف جرم را برای دانشجویان توضیح داده و اقدامات لازم سارنوال، پولیس امنی، پولیس جنایی و سایر منسوبین مسوول را  برای کشف جرم، پیدا کردن مجرم، مخصوصا در صحنه جرم توضیح دادند. در این جلسه علاوه بر آموزش موضوعات فوق الذکر، روش استفاده از وسیله بایومتریک در کشف جرم و احراز هویت مجرم به دانشجویان آموزش داده شد.

دیپارتمنت حقوق دانشگاه خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی مصمم است که با امضای تفاهم نامه همکاری‌های طویل مدت با قومندانی امنیه ولایت غزنی، در عرصه‌های آموزشی و تحقیقاتی، زمینه آموزشهای عملی حقوقی را برای محصلین رشته حقوق فراهم سازد.