شنبه 1 ثور 1403 برابر با Friday, 19 April , 2024

مهم‌ترین اهداف معاونت‌ علمی امور آموزشی، تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص در جامعه، ارتقای مستمر کیفیت آموزشی، اعمال سیاست‌های کلی آموزشي وزارت محترم تحصیلات عالی، برقراری ارتباط با سایر دانشگاه‌ها و گسترش تعامل بین دانشکده‌ها و واحد‌های تابعه می‌باشد  كه در این راستا با تهیه و تنظیم اصول کلی برنامه‌های آموزشی و نظارت بر حسن اجرای آن‌ها، در زمینه‌ی خدمت‌رسانی و پیشبرد سیاست‌های کلی علمی و آموزشی دانشگاه ایفای وظیفه می نماید.

دکتر غلامرضا کریمی

محل تولد:  افغانستان، غزنی

تاریخ تولد: ۱۳۵۸

حالت مدنی: متأهل

شماره تماس: 0795612526

ایمیل: [email protected]

مدارک تحصیلی:
  • لیسانس فرهنگ و معارف اسلامی از جامعه المصطفی
  • لیسانس معارف اسلامی و علوم سیاسی از جامعه المصطفی
  • کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث از جامعه المصطفی
  • کارشناسی ارشد علوم سیاسی با گرایش روابط بین‌الملل از جامعه المصطفی
  • سطح چهار فقه و اصول از جامعه المصطفی
  • دکترا قرآن و علوم با گرایش علوم سیاسی از جامعه المصطفی
معاون علمی پوهنتون خاتم النبیین

1. وجوه برتری مبانی نظریه قرآن بر مبانی نظریه مورگنتا در روابط بین الملل( چاپ شده )
2. اسراف از منظر قرآن کریم. ( چاپ شده)
3. مؤلفه های قدرت نرم در سیاست خارجی حکومت اسلامی از منظر قرآن کریم. ( چاپ شده)
4. زمینه ها و عوامل پیشرفت اقتصادی در اسلام
5. بررسي برخي ازآراي قرآني شهيد مطهري و محمد عابد الجابري
6. بررسي و نقد مباني جامعه شناختي نظريه واقع گرايي در روابط بين الملل از منظر قرآن کريم.
7. برايند جايگزيني مباني اسلامي در نظريه واقع گرايي مورگنتا
8. جایگاه قدرت نرم در سیاست خارجی دولت اسلامی( پایان نامه ارشد= رشته علوم سیاسی)
9. جایگاه مصلحت در سیره سیاسی امام علی(ع)( تحقیق پایانی)
10. بررسی تطبیقی آیه ی اظهار دین و رابطه ی آن با جهانی سازی. ( پایان نامه ارشد= رشته علوم قرآن و حدیث)
11. الگوی سیاست خارجی حکومت اسلامی از منظر قرآن کریم ( رساله دکترا)
12. تأثیر اقتصاد پویا بر قدرت سیاسی و نظامی
13. ژئوپلتیک مالزی
14. جايگاه عدالت در انديشه سياسي اسلام از منظر احاديث
15. بلوغ دختران از منظر فقه شیعه
16. فلسفه طهارات ثلاث
17. تکتف و مستندات آن.
18. جایگاه مصالح مرسله در نزد مذاهب فقهی
19. جایگاه مصلحت در سیره سیاسی امام علی ( مقاله)
20. سرانجام حکومت صالحان در پایان تاریخ

۱. انتخاب به عنوان دانشجوی برتر* گروه علوم سیاسی در سال تحصیلی۹۲- ۹۱ از سوی معاونت آموزشی مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی
۲. انتخاب مجدد به عنوان دانشجوی برترگروه علوم سیاسی در سال تحصیلی۹۳-۹۲ از سوی معاونت آموزشی مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی
۳. انتخاب به عنوان فارغ التحصیل برتر مقطع کارشناسی ارشد علوم سیاسی از سوی جامعه المصطفی العالمیه در سال ۱۳۹۵-۱۳۹۴
۴. اتمام دوره عالی زبان انگلیسی از مرکز زبان مؤسسه آموزش عالی باقر العلوم

1. عضوکدر علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی از سال 1397
2. سرپرستی معاونت علمی در سال 1397
3. ریاست دانشکده حقوق و علوم سیاسی در سال 1400 و 1402
4. ریاست کمیته تضمین کیفیت دانشکده حقوق و علوم سیاسی در سال 1400 و 1402
5. عضو کمیته پلان استراتژیک پوهنتون و پوهنحی حقوق و علوم سیاسی

معاونت دیدگاه و مأموریت خویش را در افق 1404 به شکل ذیل تعریف نموده و برنامه‌های لازم عملیاتی جهت نایل شدن به آن را در پلان های کوتاه مدت و دراز مدت خویش مدنظر قرار داده است.

دیدگاه:

“دست­یابی به جایگاه برتر در میان نهادهای مشابه­ ملی با تکیه به معیارهای معتبر علمی، خدمات آموزشی  و اعتماد اجتماعی”.

مأموریت:

“تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص در راستای انکشاف برنامه­‌های علمی و خدمات آموزشی متناسب با معیارهای ملی و بین­‌المللی در سطح کشور”.

معاونت علمی از اصول و ارزش‌های پیروی می‌کند که در تضاد باارزش‌های انسانی، اسلامی و ملی نباشد. این ارزش‌ها به‌عنوان اصول غیر قابل عدول این معاونت به شمار می روند که در زیر لیست شده اند:

• اخلاق و کرامت انسانی؛
  • علم‌مداری؛
  • دانشجومحوری؛
  • حفظ کرامت نیروی انسانی و بخصوص کادر علمی دانشگاه؛
  • کیفیت‌گرایی و شایستگی اکادمیک؛
  • حفظ و توسعه‌ی سرمایه‌ی انسانی؛
  • تعامل فعال با محیط؛

الف: واحدهای علمی- آموزشی

• دانشکده‌ها (سه دانشکده)
  • دیپارتمنت‌ها( 4 دیپارتمنت)

ب: شوراها و کمیته‌ها

• شورای آموزش؛
  • کمیته‌ی انکشاف نصاب و برنامه‌های علمی؛
  • کمیته‌ی پژوهش؛

ج: واحدهای اداری

• آمریت تحقیقات
  • آمریت امور اساتید؛

رابط مستقیم میان نهادهای تحصیلات عالی کارآمد، نیروهای متخصص و متعهد و توسعه ملی همه‌جانبه برکسی پوشیده نیست. برآفتاب است که تربیت نیروهای متخصص و متعهد پیش‌شرط ضروری رسیدن به توسعه ملی همه‌جانبه است که به نوبه خود نیازمند فعالیت های مستمر، ساختارمند و رهبری پایدار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها است و این امر حکایت از نقش محوری معاونت علمی و مسئولیت دو چندان فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها دارد. در عصر جهانی‌شدن و انفجار و انقلاب اطلاعات علمی، داشتن اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت آموزشی و پژوهشی و به‌عبارتی تلفیق و ترکیب سازمند دوعرصه آموزش و پژوهش از ویژگی‌های اساسی نهادهای تحصیلات عالی مدرن به حساب می‌آید. معاونت علمی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی با تلاش‌های مستمر جهت تطبیق و اجرایی‌نمودن پلان استراتژیک پنج ساله دانشگاه، در نظرداشت و تأمین آخرین معیارهای کیفیت در حوزه آموزش و پژوهش، استفاده هدفمند از روش‌های نوین تدریس و فناوری‌های مناسب آموزشی در نظر دارد از یک‌سو دانشگاه را به یک مرکز معتبر آموزشی و پژوهشی برتر در سطح ملی ارتقا بخشد و از سوی دیگر با تربیت نسل متعهد و متخصص، سهم فعال و چشمگیری را در انکشاف جامعه و توسعه فراگیر ملی ایفا نماید.