شنبه 1 ثور 1403 برابر با Friday, 19 April , 2024

کتابخانه‌ها یکی از مهمترین کانونهای توسعه و تغذیه فکری و افزایش ضریب آگاهی جامعه و ارتقاء سطح علمی و فرهنگی آن است که از طریق گردآوری و سازماندهی منابع اطلاعاتی لازم و عرضه آن برای مشتریان علم و آگاهی به ایفای این نقش می پردازد. به خصوص به قشر فرهنگی و فرهیخته جامعه، اعم از دانشجویان، اساتید، پژوهشگران و محققان در راستای تأمین منابع مطالعاتی، پژوهشی و ادبیات تحقیقی کمک شایان و خدمت بی نظیری می کند.

انجنیراشرف پویا

• فارغ التحصیل دانشکده انجنیری سیول دانشگاه خاتم‌النبیین (ص) کابل

کتابخانه‌ی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های آمریت تحقیقات علمی این دانشگاه، دارای بهترین کتاب‌های علمی و تخصصی در بخشهای علوم انسانی، دینی، طبی… بوده و دارای دو سالن مجزا برای مطالعه خواهران و برادران میباشد. این کتابخانه که همزمان با تأسیس شعبه غزنی دانشگاه خاتم النبیین در سال ۱۳۹۱ تأسیس شده، تلاش دارد تا فضای مناسب جهت مطالعه، تحقیق و پژوهش برای فرزانگان دیار غزنه، اعم از خواهران و برادران، فراهم نماید.

سالن مطالعة کتابخانه این دانشگاه ظرفیت پذیرش 80 نفر دانشجو را به طور هم‌زمان برای مطالعه دارد. این کتابخانه با داشتن 1 نفر کارمند تمام وقت  همه روزه، جز روزهای تعطیلی رسمی، از ساعت 7 صبح تا 6 شام در خدمت دانشجویان گرامی و مراجعین محترم می‌باشد.

هم‌چنین بخش امانت این کتابخانه با بیش از 15000 عنوان کتاب، آمادة خدمت‌رسانی به دانشجویان علوم انسانی، طبی و دینی می‌باشد. ثبت نام دانشجویان برای گرفتن کتاب به صورت امانت، به اعتبار کارت دانشجویی برای همیشه و به طور رایگان انجام می‌شود. هر دانشجو می‌تواند حداکثر 2 جلد کتاب را برای 1 هفته به طور امانت برداشت نماید و در صورت لزوم، کتاب‌ها تا یک هفتة دیگر تمدید می‌گردد.

کتابخانه‌ی دانشگاه مجهز به نرم‌افزار جستجو و امانت کتاب می‌باشد. استفاده از این نرم‌افزار به دانشجویان این امکان را می‌دهد تا بتوانند به راحتی براساس نام کتاب، نام نویسنده و یا موضوع، کتاب مورد نظر خود را جستجو کرده و پس از ثبت شمارة کتاب، آن را از بخش امانات درخواست نمایند. دانشجویان هم‌چنین می‌توانند از دفترچه‌های راهنمای کتاب در کنار نرم افزار، برای انتخاب کتاب مورد نظر خود استفاده کنند.

علاوه بر این، دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی تعداد زیادی از نرم‌افزارهای علمی الکترونیک که حاوی مهم‌ترین و معتبرترین کتاب‌های علمی و مورد نیاز پژوهشگران علوم انسانی و تجربی است، خریداری نموده و ثبت سیستم کمپیوتری نموده است. دانشجویان این دانشگاه و علاقه‌مندان به تحقیق و پژوهش، می‌توانند به این خدمات نیز دسترسی داشته و کتاب‌های الکترونیکی را برای همیشه و آنهم به صورت رایگان در اختیار داشته باشند.

در کنار کتاب‌های علمی و تخصصی، دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) تلاش کرده تا مجموعه ای از مجله‌های علمی- تخصصی داخلی و خارجی را نیز تهیه نموده و در اختیار علاقه­مندان قرار دهد. هم‌چنین روزنامه‌های معتبر داخلی در سالن مطالعه‌ی کتابخانه‌ی دانشگاه وجود دارد و علاقه‌مندان می‌توانند از این طریق تحولات افغانستان و جهان را نیز دنبال نمانید و از آن آگاهی یابند.

• نام و تخلص: اشرف پویا
  • نام پدر: عزیزالله
  • محل و زمان تولد: ولسوالی قره باغ، ولایت غزنی، 1375 شمسی

متولد سال 1375 هجری شمسی در ولایت غزنی، تحصیلات ابتدایی، متوسطه و دوره لیسه را در لیسه عالی ذکور قره‌باغ تمکی به درجه اعلی در سال 1393 به پایان رسانیده است. ایشان در سال 1394 وارد دانشکده انجنیری سیول دانشگاه خاتم‌النبیین (ص) کابل گردیده  و در سال 1397 هجری شمسی به درجه اعلی و کدر (دوم نمره) دانشکده انجنیری از این دانشگاه فارغ التحصیل گردیده است.

سابقه کاری:

ایشان با کمپنی و پروژه های مختلف ملی و بین المللی ایفای وظیفه نموده است.

• انجنیر دیزاین استرکچر ساختمانStructure Design Engineer) (:

با کمپنی Aria Goster Construction Company (AGCC) در کابل

• Quality Control Officer

با کمپنی (ACI) در کابل

با کمپنی (ACI) در ولایت کندز

با کمپنی (ACI) در کابل

با کمپنی (NOVIN SIMIA) در ولایت زابل

با کمپنی (NOVIN SIMIA) در ولایت قندهار

با کمپنی (NOVIN SIMIA) در ولایت هرات

• معاون عمومی کنترل کیفیت پروژه ها

با کمپنی NOVIN SIMIA در پروژه های USACE, ADB, German Development Bank, DABS

مهارت های تست لابراتوار خاک

• Participating in Concrete test.
  • Control the MDD and OMC of soil.
  • Control the Specific Gravity of Materials.
  • Cone Penetration Testing (CPT).
  • Standard Penetration Test (SPT).
  • Soil unconfined compressive tests.
  • Direct share tests and equipment’s.
  • Concrete Slump tests.
  • FDT (Field density test).
  • Concrete cylinder and compressive tests and equipment’s.
  • Implementing the standard Test Method for CBR (California Bearing Ratio) of Laboratory-Compacted Soils.
  • Implementing standard Test Method for Laboratory Compaction Characteristics of soil using modified effort.
  • Preparing reports of Concrete taste.
  • Preformed the concrete taste with the team of engineering.
  • Implementing the standard Test Method for CBR (California Bearing Ratio) of Laboratory- Compacted Soils.
  • Implementing standard

دریافت گواهی‌نامه ها:

• سرتیفیکیت به عنوان بهترین انجنیر کنترل کیفیت پروژه ها
  • سرتیفیکیت به عنوان انجنیر مسلکی و پایبند به قانون و نورم های پروژه ها
  • سرتیفیکت به عنوان بهترین دیزاینر پروژه در دفاع منوگراف انجنیری سیول

تریننگ های اخذ شده مسلکی:

• 2021- Certificate of USACE CQM-C, Construction Quality Management for Contractor course
  • 2019 – Certificate of ETABS at Aria Gustar Construction Company
  • 2019 – Certificate of SAP at Aria Gustar Construction Company
  • 2019 – Certificate of SAFE at Aria Gustar Construction Company
  • 2018 – Certificate of Energy Efficiency in Building at (GIZ) Company
  • 2017 – Certificate of English Program at Star Educational Center
  • 2017 – Certificate of Revit at Khatam-AL- Nabieen University
  • 2016 – Certificate of Auto CAD at Khatam-AL- Nabieen University
  • 2021 – Certificate of Project Management at USACE.
  • 2022 – Certificate of Library Management system at Khatam-AL- Nabieen University

مهارت زبان ها:

• دری