شنبه 1 ثور 1403 برابر با Friday, 19 April , 2024

معاونت امور محصلان یکی از معاونت‌های سه‌گانه‌ی تعریف شده در ساختار تشکیلاتی پوهنتون بوده که مسئولیت پیشبرد پروسه‌ی جذب محصلان، زمینه‌سازی ارتقای ظرفیت محصلین، ایجاد حفظ و تقویت ارتباط میان دانشگاه و دانشجویان، حفظ و نگهداری اسناد مرتبط با محصلین و صدور و طی مراحل اسناد تحصیلی را به عهده دارد.

معاونت امور محصلان پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی با در نظرداشت صلاحیت و مسئولیت خویش در راستای ارائه‌ی خدمات موثر برای دانشجویان تلاش خواهد کرد و در راستای سیاست‌های کلان دانشگاه و تحقق شعار «تعهد و تخصص» گام‌های موثر را بردارد.

ادارات تحت مدیریت معاونت امور محصلان به شرح زیر است:

1. آمریت امور محصلان؛
  2. مدیریت امور فارغ‌التحصیلان؛
  3. مدیریت مرکز علوم و فنون؛
  4. مدیریت امتحانات؛
  5. مدیریت های تدریسی؛
  6. مرکز مشاوره؛

استاد رمضان علی فصاحت ضمن عضویت هیأت علمی دانشکده‌ی علوم سیاسی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی مسئولیت معاونت امور محصلان را نیز به عهده دارد.

نام‌برده تجربه‌ی نزدیک به یک دهه همکاری در بخش‌های مختلف پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) را دارد.

لوایح و مقررات

معاونت امور محصلان پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی بر اساس مکلفیت‌های کاری خویش علاوه بر مدیریت ادارات زیرمجموعه، موظف به مدیریت دو کمیته‌ی اصلی در دانشگاه نیز می‌باشد:

الف) کمیته آموزش الکترونیک

کمیته آموزش الکترونیک سطح دانشگاه وظایف زیر را به عهده دارد:

1. ترتیب استراتژیها و یا طرحهای اولیه به منظور پیشبرد بهتر امور آموزش الکترونیکی؛
  2. تدوین، و بازنگری مقررات و لوایح سیستم آموزش الکترونیکی؛
  3. بسترسازی برای پیشبرد بهتر امور آموزش الکترونیکی در سطح دانشگاه؛
  4. برگزاری ورکشاپ های آموزش الکترونیکی برای استادان، کارمندان و دانشجویان؛
  5. برقراری روابط علمی و آموزشی بانهادهای مختلف علمی در زمینه آموزش های الکترونیکی؛
  6. مدیریت و نظارت از وب سایت و سیستم های آموزشی موجود دانشگاه؛
  7. برگزاری جلسات کمیته طبق تقویم جلسات؛
  8. ارسال به موقع مصوبات به بخش های مربوطه و پیگیری آنها؛