شنبه 1 ثور 1403 برابر با Friday, 19 April , 2024

پوهنتون خاتم ­النبیین(ص) توسط فقیه نو­اندیش و مجاهد حضرت آیت ­الله العظمی محسنی(ره) و با همت و همکاری صاحب­ امتیازان آن هر یک دکتر عبدالقیوم سجادی و الحاج محمد ­جواد محسنی و تلاش ­های جمعی از فرهیختگان در سال ۱۳۸۶ در پایتخت کشور اساس گذاشته شد. شعبه غزنی این پوهنتون با توجه به تشخیص ضرورت این مرکز اکادمیک و علمی در این ولایت توسط دکترسجادی، دانشمند فرهیخته و با حمایت های بی­ دریغ الحاج محمد جواد محسنی صاحب ­امتیاز ارشد پوهنتون، در سال ۱۳۹۱ در شهر باستانی غزنی بنیان گذاشته شد.

این پوهنتون با حدود یک و نیم دهه فعالیت علمی و اکادمیک در پایتخت کشور و یک دهه فعالیت در غزنی، در جمع بهترین و معیاری ترین پوهنتون های خصوصی کشور قرار دارد. صاحب­ امتیازان ارزش­ مدار و رهبریت اخلاق­ محور و ملی­ گرای این مرکز علمی و اکادمیک، شعار این پوهنتون را تعهد دینی و تخصص علمی تعریف نموده اند؛ شعاری که همواره در فعالیت های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی پوهنتون خاتم النبیین ملاک عمل برای دست ­اندرکاران آن بوده است.

نمایهتوضیح
نوع سازمانپوهنتون خاتم‌النبیین(ص)، نهاد علمی (آموزشی-پژوهشی) خصوصی است.
مؤسس پوهنتون خاتم‌النبیین(ص)، به همت اندیشمند فرزانه، آکادمسین کشور، حضرت آیت‌الله‌العظمی محمد آصف محسنی(ره) تأسیس شده است.
زمان تأسیس در سال ۱۳۸۶ تأسیس و در بهار ۱۳۸۷ با مجوز رسمی وزارت تحصیلات عالی آغاز به فعالیت نموده است.
شعبه‌ها شعبه دانشگاه در شهر غزنی در سال ۱۳۹۱ ایجاد شده است.
موقعیت شبعه مرکزیساختمان مرکزی پوهنتون در کابل، سرک دارالامان، ناحیه ۷، جنب لیسه حبیبیه قرار دارد. دانشگاه بهره‌مند از مجموعه ساختمانی آموزشی (۴۹ صنف درسی مجهز به تکنالوژی آموزشی)، ساختمان اداری، ساختمان مرکز تحقیقات، شفاخانه کادری معالجوی مدرن می‌باشد.
موقعیت شعبه غزنیساختمان شعبه غزنی پوهنتون در غزنی، ناحیه ۲، سرک خواجه علی، قراردارد. پوهنتون بهره مند از مجموعه صنوف آموزشی شامل 21صنف درسی با امکانات آموزشی ( پروجکتور، LCD و …)، کتابخانه مجهز، ساختمان اداری و شفاخانه معالجوی می باشد.