یکشنبه 2 ثور 1403 برابر با Sunday, 21 April , 2024
به ابتکار کمیته تحقیق دانشکده طب معالجوی و همکاری جناب داکتر محمد رفیع عطایی روز شنبه ۱۸ سنبله ۱۴۰۲، کنفرانس علمی بررسی میزان شیوع واقعات کیست هیداتید کبد در شفاخانه حوزوی ابوعلی سینای بلخی در سال ۱۴۰۱، با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب دکتر حبیبی، معاونت محترم علمی جناب دکتر کریمی روئسای دانشکده ها ، اعضای محترم هیأت جوری، اساتید و محصلین دانشکده طب معالجوی در سالن اجتماعات ابوریحان برگزار گردید. این کنفرانس با تلاوت آیات کلام الله مجید توسط قاری محترم عبید الله احمدی آغاز شده و با صحبتهای رئیس دانشکده طب معالجوی جناب داکتر مهدی زاده ادامه یافت. داکتر مهدی زاده از اشتراک کنندگان در کنفرانس علمی تشکری نموده و مطالبی را پیرامون اهمیت موضوع بیان داشت. به تعقیب آن جناب داکتر محمد رفیع عطایی صحبت نموده و موضوع کنفرانس شان را در بخشهای:
1. معرفی کامل مرض هیداتید کیست کبد و انواع کیست هیداتید
2. میتود های تشخیصیه برای تشخیص دقیق مرض
3. راه های وقایه و جلوگیری مرض
4. میتود های تداوی طبی و جراحی مرض
5. ارایه آمار و ارقام مصابین کیست هیداتید کبد که در جریان سال 1401 در شفاخانه حوزوی ابوعلی سینای بلخی مراجعه کرده بودند و همچنان مقایسه ی آمار بدست آمده با آمار موجود در کشورهای (ایران ، مالیزیا، ترکیه …) ارائه نمودند.
این کنفرانس با پرسشهای اعضای محترم هیأت جوری آقایان دکتر موسوی، داکترابراهیم نوری و داکترسید اطهر واعظ زاده در مورد این کنفرانس و پاسخ داکتر محمد رفیع عطایی به سوالات مطرح شده پایان یافت.