این ورکشاپ که به ابتکار کمیته آموزش الکترونیک دانشکده اقتصاد برگزار گردیده بود، تجهیزات و نرم‌افزارهایی که استفاده از آنها ارتقاء سطح کیفی و کمی تدریس را به همراه داشته، معرفی و آموزش داده شد. آشنایی با قلم نوری و استفاده از آن، استفاده از ابزار presenter جهت ارائه فایل‌های پاورپوینت در تدریس، استفاده از امکان screen mirroring در موبایل و کمپیوتر و اتصال بدون سیم آنها با LED های موجود در صنوف درسی، استفاده از امکان office remote جهت اتصال گوشی تلفن و کمپیوتر و کنترل کلیه فایل‌های آفیس از جمله مایکروسافت ورد، مایکروسافت اکسل، مایکروسافت پاورپوینت و … از طریق تلفن بدون نیاز به دسترسی فیزیکی به کمپیوتر از جمله مباحث آموزشی این ورکشاپ آموزشی بود. در نهایت فیلم آموزشی این ورکشاپ و نرم‌افزارهای تدریس شده در آن در اختیار اساتید دانشکده‌های مختلف و سایر شرکت کنند‌گان قرار گرفت.