روز سه شنبه ۶ جدی ۱۴۰۲ مراسم اختتامیه دوره مقدماتی آموزش زبان پشتو در دفتر ریاست پوهنتون خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی با حضور ریاست، معاونین، اساتید و کارمندان این پوهنتون برگزار شده و در آن از تلاشها و زحمات استاد پوهنیار عزت الله سهاند، استاد زبان پشتو در پوهنتون غزنی، تقدیر به عمل آمد. در ابتدای این مراسم که با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد، معاونت محترم علمی پوهنتون جناب دکتر غلامرضا کریمی صحبتهایی را ایراد نموده و در این صحبتها ضمن ابراز تشکری از زحمات استاد سهاند، بر دو نکتۀ ضرورت و اهمیت تعامل پوهنتونها و نقش آن در انکشاف ملی و نقش فراگیری زبان در وحدت بخشی جامعه اشاره نموده و برگزاری دوره مقدماتی آموزش زبان پشتو را بر همین منبا تلقی نمود. ایشان در پایان صحبتها ضمن مؤثر خواندن همکاریهای علمی پوهنتونها در دستیابی سریع به اهداف مورد نظر، ابراز امیدواری نمود که این همکاریها ادامه یافته و در سایر حوزه های علمی و فرهنگی توسعه یابد. بعد ریاست محترم دانشگاه جناب دکتر حبیبی صحبت نموده و ضمن تأکید بر ضرورت و اهمیت تقویت زبانهای ملی و حرکت به سمت وحدت و همبستگی بر ادامه همکاریها میان دو پوهنتون تأکید نمود.همچنین در این برنامه از آقای علیداد احسانی به دلیل پیگیری و حضور بیشتر و جدی تر در این دوره آموزش از سوی ریاست محترم دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
بایسته ذکر است که تعامل و همکاریهای علمی و فرهنگی با دیگر مراکز علمی و فرهنگی معتبر کشور از سیاستها و برنامه های مهم پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی است که به منظور ارتقاء ظرفیت اعضا و توسعه کشور انجام می شود. در این مسیر تفاهمنامه همکاری برگزاری دوره آموزش مقدماتی زبان پشتو برای اساتید و کارمندان پوهنتون را با پوهنتون غزنی امضا نموده و در خزان سال ۱۴۰۲ آن را عملیاتی نمود.