روز پنجشنبه مورخ 07/10/1402 جلسه بررسی نقاط ضعف و قوت دانشگاه در مطابق با پلان عملیاتی با حضور ریاست محترم و اساتید کدر علمی در دفتر ریاست پوهنتون برگزار گردید. این جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شده و با ارائه گزارش معاون محترم پوهنتون جناب دکتر غلامرضا کریمی از بخش معاونت علمی و زیر مجموعه های آن ادامه یافت. بعد معاونت محترم اداری مالی جناب استاد محمدجلیل کریمی، استاد رمضانعلی فصاحت معاون محترم امور محصلان، استاد محمدهادی پویا رئیس بخش ارتقاء کیفیت و پلان و اینجنیر دین محمد عطایی رئیس دفتر ریاست پوهنتون گزارشهایشان را از اداره مربوطه و زیرمجموعه های آن را ارائه نموده و نقاط قوت و ضعف آن را مورد اشاره قرار دادند. این موضوعات مورد بحث و بررسی اساتید محترم کدر علمی قرار گرفته و راهکارهای رفع نواقص و ارتقاء کیفیت و بهبودی هرچه بیشتر و بهتر عملکرد ادارات در سال بعدی نیز مطرح شد. در اخیر ریاست محترم دانشگاه ضمن تشکری از اساتید محترم و گزارش دهندگان برنامه بر رفع نواقص و ارتقاء کیفیت برنامه ها در سال آتی تأکید نمود و با بیان دیدگاه های خود پیشنهادها و دستورات لازم را در این زمینه صادر نمود.