سومین و چهارمین جشن فراغت
سومین و چهارمین جشن فراغت تحصیلی محصلین پوهنتون و انستیتوت علوم صحی خاتم النبیین(ص) روز جمعه مورخ ۲۸/ ۷ / ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات سنائی برگزار گردید.
این برنامه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و خوانش شکرانه آغاز و سپس دانشجویان سومین و چهارمین دور فراغت تحصیلی به جایگاه شان فراخوانده شد. سپس داکتر سیدعلی شریفی ریاست انستیتوت علوم صحی با قرائت پیام صاحبان امتیاز پوهنتون و انستیتوت علوم صحی جناب حاجی جواد محسنی و دکتر عبدالقیوم سجادی برنامه را ادامه داد. در فرازی از پیام با تأکید بر ارزش های علمی و معنوی و برای دستیابی به جامعه مطلوب و آرمانی و نیاز جامعه به رهبران جوان و کارگزاران متخصص و متعهد، دانشجویان فارغ التحصیل به عنوان نقطه عطف و روزنه امیدی با کوله باری از علم و دانش جهت ساخت جامعه عادلانه و انسانی و جامعه ارزش گرا و فارغ از هر نوع تبعیض و تعصب مخاطب قرار گرفتند. در ادامه دکتر حبیبی ریاست پوهنتون خاتم النبیین (ص) ضمن تشکر و قدردانی از زحمات اساتید، جشن امروز را ثمره مجاهدت ها و تلاش های آنان دانسته و تأکید کردند که امروز شاهد به ثمر نشستن زحمات چندین ساله اساتید گرامی هستیم. سپس استاد فهیمی ریاست دانشکده اقتصاد به ایراد سخن با محوریت ارزش علم و جایگاه زن در اسلام پرداختند. ایشان همچنین تأکید کردند که فارغ التحصیل شدن از یک مقطع به معنی فارغ شدن از تحصیل نیست، بلکه انسان از مقطعی به مقطع دیگر ارتقاء می یابد و سطح علم و دانش خود را افزایش می دهد. در ادامه برنامه نمادین تحویل پرچم از دانشجویان فارغ التحصیل به دانشجویان برحال توسط نمایندگان محصلین برگزار گردید. برنامه های تفریحی و سرگرمی، خوانش پیام فارغ التحصیلان، دکلمه و سرود از دیگر برنامه های این مراسم بوده و پایان بخش مراسم قرائت سوگندنامه محصلان، تقدیر از ممتازین و اهدای تندیس و تبریک نامه از سوی ریاست انستیوت، ریاست پوهنتون، معاونین و روسای دانشکده ها بود.