پوهنتون خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی در راستای چشم انداز توسعه امور علمی و پژوهشی خویش همکاری های علمی و پژوهشی با پوهنتون ها و نهاد های علمی و تحقیقی را یک اصل ضروری تعریف نموده است در راستای دستیابی به این هدف با پوهنتون های داخلی و خارجی تفاهم نامه های زیادی را به امضاء رسانیده و از مفاد آنها بهره‌مند گردیده است. پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی امروز چهارشنبه 26/7/1402 تفاهم نامه علمی را با پوهنتون دولتی غزنی در دفتر ریاست پوهنتون غزنی با حضور روسای دونهاد علمی، معاونین و اساتید دو پوهنتون امضاء نمود. در این مراسم ریاست پوهنتون خاتم النبیین همکاری بین پوهنتون دولتی غزنی و پوهنتون خاتم النبیین را یک نیاز اساسی برای ارتقاء سطح علمی دو پوهنتون برشمرده و بیان داشتندکه: پوهنتون دولتی غزنی به عنوان پوهنتون مادر و نماینده وزارت محترم تحصیلات عالی در ولایت غزنی باید همکاری های همه جانبه با پوهنتون های خصوصی ولایت غزنی داشته باشد. دکتر حبیبی در فراز دیگری از صحبت های خویش ظرفیت های نهفته در پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی را برشمرده و آماده‌گی برگزاری کارگاه های مشترک علمی را در قالب ورکشاپ ها و سمینار های مشترک به ریاست و معاونت علمی پوهنتون غزنی وعده سپرد. در ادامه مولوی عبدالواسع منصور صحبت نموده و از فعالیت‌ها و کارکرد های درخشان پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی به نیکی یاد نمود و بیان داشت که: پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی طی یک دهه فعالیت علمی و فرهنگی درخشان در ولایت غزنی دانشجویان زیادی را آموزش داده و تقدیم جامعه علمی کشور نموده است. مولوی منصور امضاء تفاهم نامه علمی بین پوهنتون دولتی غزنی و پوهنتون خاتم النبیین را نقطه عطف در آغاز همکار های مشترک علمی اعلان نمود و بیان داشت که پوهنتون دولتی غزنی همواره در خدمت پوهنتون های خصوصی ولایت غزنی است این مراسم با دعای مولوی سیدعبدالصبور قریشی آمر دعوت و ارشاد پوهنتون خاتم النبیین خاتمه یافت.