گزارش اول:
چهارمین شماره «بولتن خبری خاتم»، منتشر شد.
(ویژه نامه تجلیل از دانشجویان برتر پوهنتون خاتم النبیین(ص) غزنی، در سال های تحصیلی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ش)
تشویق از شناخته ترین و مهمترین عوامل تأثیرگذار بر روحیه و رفتار آدمی است. تشویق روحیه فرد را بالا برده و انگیزه او را در تداوم و پیمایش هرچه بیشتر و جدی تر مسیر تقویت می کند و در برانگیختگی و شکوفاسازی استعدادهای افراد نقش برازنده و برجسته ای ایفا می نماید.
پوهنتون خاتم النبیین(ص) غزنی همواره به این مهم توجه نموده و همه ساله دانشجویان برتر خود را با شیوه های متفاوت و مختلفی مورد حمایت و تشویق مادی و معنوی قرار می دهد. جای خرسندی است که در یازدهمین جشنواره تجلیل از دانشجویان برتر، شماره چهار «بولتن خبری خاتم» نیز به این موضوع اختصاص یافته و تحت عنوان «ویژه نامه تجلیل از محصلان برتر سال های تحصیلی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰» به نشر رسیده است.
مهمترین موضوعات و مطالب این شماره از بولتن خبری خاتم:
• سخن نخست، به قلم دکتر بسم الله مهدوی؛
• پیام دکتر سجادی، رئیس عمومی پوهنتون خاتم النبیین(ص)، به مناسبت تجلیل از دانشجویان برتر پوهنتون خاتم النبیین(ص) غزنی در سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ش؛
• پیام حاجی جواد محسنی، سهامدار ارشد پوهنتون خاتم النبیین(ص)، به مناسبت تجلیل از دانشجویان برتر پوهنتون خاتم النبیین(ص) غزنی در سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ش؛
• مصاحبه با دکتر حبیبی، رئیس محترم پوهنتون خاتم النبیین غزنی، در مورد نقش دانشجو در جامعه؛
• مصاحبه با شفیق الله نجیب زاده، اول نمره عمومی پوهنتون در سال ۱۳۹۹ش؛
• مصاحبه با سید محمد اصغر کوثری، اول نمره عمومی پوهنتون در سال ۱۴۰۰ش؛
• تصاویر و معرفی برترینهای پوهنتون خاتم النبیین(ص) غزنی در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰؛
• تصاویر و معرفی برترینهای انستیتوت علوم صحی خاتم النبیین(ص) غزنی در سال ۱۴۰۰ش؛
• تصاویر و معرفی برترینهای دانشکده های حقوق و علوم سیاسی، اقتصاد و طب معالجوی پوهنتون خاتم النبیین(ص) غزنی در سال ¬های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ش؛
• تصاویر و معرفی برترینهای دیپارتمنت قابلگی انستیتوت علوم صحی خاتم النبیین(ص) غزنی در سال ۱۴۰۰ش.