پوهنتون خاتم النبیین(ص) غزنی افتخار دارد که از بدو تأسیس، حمایت از ارتقای ظرفیت علمی اساتید، کارمندان و دانشجویان ممتاز را از سیاستهای راهبردی جهت دستیابی به اهداف تعیین شده اعلام نموده و در این راستا گامهای عملی و ارزشمندی را نیز برداشته است. هم اینک تعداد زیادی از اساتید، کارمندان و به خصوص محصلان این پوهنتون، با حمایت این مرکز علمی، به ارتقاء ظرفیت علمی شان در مقاطع ماستری و دکتری و در دانشگاه های مختلف داخل و خارج از کشور مشغول می باشند.
جای بس خرسندی است که آقای حسین داد کامران، آمر تحقیقات پوهنتون خاتم النبیین(ص) غزنی، از طریق بورسیه تحصیلی، به یکی از دانشگاه های خارج از کشور اعزام شده و برآن است تا با ارتقاء ظرفیت و افزایش دانش تخصصی شان در مقطع دکتری، مصدر خدمتی شود، بیشتر و ماندگارتر، برای کشور عزیز مان افغانستان. همچنین آقایان اسدالله شمس و سید محمدآغا موسوی، دو تن از دانشجویان فعال این پوهنتون، عازم دانشگاه¬های خارج از کشور شده تا با استفاده از بورسیه های تحصیلی به تکمیل و افزایش دانش تخصصی شان اقدام نمایند.
پوهنتون خاتم النبیین(ص) غزنی برای این عزیزان آرزوی توفیقات بیش از پیش را دارد.