یکشنبه 5 حمل 1403 برابر با Sunday, 24 March , 2024

به مناسبت تجلیل از هفته پژوهش، روز یک شنبه 27 / 9 / 1401 حوزه علمیه حضرت فاطمه الزهراء(س) نوآباد غزنی با همکاری صمیمانه پوهنتون خاتم النبیین غزنی، شاهد برگزاری یک نشست علمی با شکوه با عنوان: «پژوهش در حوزه‌های علمیه؛ ظرفیت‌ها، چالش‌ها و راهکارها» بود. این نشست علمی تخصصی با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط یکی از طلاب این مدرسه آغاز شد، در ادامه برنامه یک تن از خواهران به ارائه مقاله در مورد اهمیت و فواید پژوهش پرداخت. سپس برنامه اصلی توسط دو تن از اساتید پوهنتون خاتم النبیین غزنی جناب دکتر محمدرحیم اصغری رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی و جناب دکتر علی‌رضا ناصری آمر تحقیقات علمی این پوهنتون، آغاز گردید. دبیر علمی نشست جناب استاد عطایی، پرسش‌های تخصصی پیرامون چیستی پژوهش، جایگاه پژوهش در حوزه، ظرفیت‌ها، موانع و راه‌حل‌های پیشنهادی را مطرح نمود که کارشناسان نشست یک به یک به بیان دیدگا‌ه‌های خود در این زمینه‌ها پرداختند. در پایان نشست، جناب حجت الاسلام استاد الیاسی ریاست محترم حوزه علمیه فاطمه الزهراء(س) استقبال گسترده طلاب از این نشست علمی را یک موفقیت بزرگ خواند و از پوهنتون خاتم النبیین غزنی و کارشناسان برنامه تقدیر و تشکر نمود.