دوشنبه 6 حمل 1403 برابر با Sunday, 24 March , 2024

شنبه ۱۹ قوس ۱۴۰۱ امتحانات سمستر دوم دانشجویان در سالن اجتماعات پوهنتون خاتم النبیین(ص) غزنی با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط قاری بشیر احمد آسف، از دانشجویان دانشگاه، آغاز شده و با صحبتهای ریاست محترم پوهنتون، جناب دکتر حبیبی، پیگیری شد. دکتر حبیبی در این صحبتها ضمن خوشامدگویی به دانشجویان و ابراز تشکر از حضور معاونین محترم دانشگاه، اساتید و همکاران، به بیان برخی مطالب فنی، ساختاری و روشی در مورد نحوه امتحان دادن و آمادگی برای امتحان پرداخته و نکات لازم در این زمینه را برای دانشجویان حاضر در جلسه امتحان یادآور شدند. به دنبال صحبتهای دکتر حبیبی، جناب استاد پویا، معاون امور محصلان، مصادیق تخلفات امتحانی را برای دانشجویان متذکر شده و مطالب مورد نظر در این زمینه را بیان داشتند. پس از صحبتهای استاد پویا، با توزیع ورقه های امتحانی میان دانشجویان، توسط ناظرین محترم امتحانات، جلسه امتحانی ادامه یافت.