روز یکشنبه ۲ دلو ۱۴۰۱، کارگاه مقاله نویسی (ISI)، در دفتر ریاست پوهنتون خاتم ­النبیین شعبه غزنی برگزار گردید. دکتر عارف سحر، پژوهشگر دانشگاه شفیلد هالوم انگلیس، در این کارگاه، ضمن تقدیر از معاونت علمی- تدریسی پوهنتون، جناب دکتر مدقق، به دلیل زمینه­ سازی برگزاری این برنامه، در مورد مقالات IsI توضیحاتی را برای شرکت کنندگان ارائه نموده و تغییرات اساسی به وجود آمده در رویکرد مقاله نویسی و عبور مجلات جدید از رویکرد ساختارگرایی به رویکردهای نوین پساساختارگرایی و اهمیت دادن بیشتر به خلاقیت های نویسنده را مورد بحث و بررسی قرار داد. دکتر سحر در ادامه مباحث به اجزاء، عناصر و ویژگی­ های اصلی مقالات علمی چون  عنوان، چکیده، کلیدواژه ­ها، مقدمه، متن و نتیجه­ گیری اشاره نموده و بر خلاقیت، ابداع و نوآوری در مقالات علمی تأکید نمود.

در پایان برنامه معاونت محترم علمی- تدریسی و اساتید شرکت کننده در این برنامه از مطالب ارزنده و مفید دکتر سحر تشکری نموده و خواهان پیگیری مباحث تکمیلی در این زمینه شدند.

بایسته ذکر است که بسیاری از فرهیختگان از طریق لینک های معرفی شده به این برنامه پیوسته و موضوع را پیگیری نمودند.