کانکور بهاری سال تحصیلی 1403 پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی با حضور تعداد کثیری از متقاضیان تحصیلات عالی، مسئولین پوهنتون و هیئت نظارت محترم وزارت تحصیلات عالی برگزار گردید.
این برنامه با تلاوت آیاتی چند از کلام الهی توسط عبدالله عادل یکی از اشتراک کنندگان امتحان کانکور آغاز گردید و با سخنان معاونت محترم امور محصلان پوهنتون، جناب استاد فصاحت ادامه یافت.
استاد فصاحت در وهله نخست صحبت های خویش از حضور هیئت محترم وزارت تحصیلات عالی جناب مولوی محمد عثمان منیب معاون امور محصلان پوهنتون غزنی و هیئت همراه شان و همچنان معاونین، اساتید، کارمندان و کمیته کانکور پوهنتون تقدیر و تشکر نموده و نقش پوهنتون خاتم النبیین را در تربیت دینی مورد بحث و بررسی قرار دادند در ادامه مولوی محمد نسیم راشد از اساتید دانشکده شرعیات پوهنتون غزنی ایراد سخن نموده و از ریاست دانشگاه خاتم النبیین جناب آقای دکتر حبیبی و اساتید دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آورده و نقش دانشگاه خاتم النبیین را در تربیت دانشجویان و انکشاف جامعه ملموس و اثر گذار خواند و در اخیر راهنمایی کانکور و شیوه حل سوالات توسط مدیر کمیته کانکور برای متقاضیان بیان گردید.