شنبه 1 ثور 1403 برابر با Friday, 19 April , 2024

در راستای حل چالشهای اجتماعی و نهادینه سازی فرهنگ اصیل اسلامی، نشست هم اندیشی علمای شهر غزنی، به ابتکار پوهنتون خاتم النبیین غزنی تدارک دیده شده و روز چهارشنبه ۱۶ قوس ۱۴۰۱ این پوهنتون میزبان تعداد زیادی از علمای شیعه و سنی این شهر بود. در این نشست علمی و صمیمانه که ریاست محترم پوهنتون، جناب دکتر حبیبی، مسئولان بخش‌های مختلف و اساتید گرامی پوهنتون خاتم النبیین، رئیس امر به معروف و نهی از منکر غزنی و رئیس حوزه امنیتی۲ شهر غزنی نیز حضور داشتند، استاد حبیبی طی صحبتهایی ضمن بیان خیر مقدم و تقدیر از حضور گرم علما، چالشهای موجود را در حوزه های مربوط به حجاب اسلامی، رفت و آمد دختران و تداوم تحصیل دختران مطرح ساخته و از علمای حاضر در نشست خواهان ابراز نظر و دیدگاه عالمانه شان شدند. سپس حضرت حجت الاسلام آقای اصغری، رئیس مدرسه علمیه توحید، مولوی قریشی، رئیس بخش دعوت و ارشاد پوهنتون خاتم النبیین غزنی، مولوی نجیب، رئیس بخش امر به معروف و نهی از منکر ولایت غزنی، مولوی جبیر، رئیس حوزه امنیتی۲ ولایت غزنی به ایراد سخن پرداخته و دیدگاه فقهی و علمی شان را راجع به چالشهای موجود، مطرح نمودند. سخنرانان هم چنین به تهاجم همه جانبه دشمنان اسلام اشاره کرده و از تمام اقوام و پیروان مذاهب اسلامی خواستند در برابر دشمن مشترک، جبهه واحدی اتخاذ نمایند. در حاشیه این نشست، علما و دیگر مهمانان از کتابخانه پوهنتون بازدید نمودند و به ابتکار دانشکده طب، وضعیت صحی آنان مورد بررسی قرار گرفته و کارت صحی برای تمام مدعوین صادر گردید.