پنج شنبه ۱۷ قوس ۱۴۰۱ش، سمینار علمی- دانشجویی بررسی میزان واقعات انواع کسرهای استخوانی در شفاخانه ولایتی شهرغزنی درسال ۱۴۰۱ با ابتکارکمیته تحقیق به همکاری کمیسیون ارتقای ظرفیت محصلین پوهنحی طب معالجوی، در سالن اجتماعات ابوریحان پوهنتون خاتم النبیین غزنی برگزار شد. این سمینار علمی – دانشجویی که در آن رئیس پوهنتون، رئیس دانشکده طب ، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی، آمریت تحقیقات، اساتید محترم و محصلین عزیز حضور داشتند، با اجرای امیدالله عظیمی و تلاوت آیات کلام الله مجید، توسط محمد رامین الفی، آغاز شده و با صحبتهای ریاست محترم پوهنتون، جناب دکتر حسین حبیبی، در مورد نحوه ارائه سمینار علمی، ادامه یافت. سپس داکتر حمیدالله مهدی زاده، ریاست محترم دانشکده طب، به ایراد سخن پرداخته و ضمن معرفی سمینار علمی – دانشجویی، در مورد بررسی میزان واقعات ارتوپیدی صحبت نمودند. بعد آقای عصمت الله احمدزی، محصل سمستر هفتم طب معالجوی، سمینارشان را برای شرکت کنندگان در سمینار ارائه دادند. ایشان بعد از تعریف نمودن کسرهای استخوانی، به بررسی انواع کسرها، علایم، عوارض و راه های تداوی آن پرداخته و با بیان هدف از اجرای این تحقیق، آمار واقعات و پیشنهادات برای حل این واقعات ارتوپیدی را بیان نمود.

بایسته ذکر است که این سمینار دو استاد ناقد نیز داشت؛ یکی جناب داکتر سید تمیم نوری بود که به عنوان متخصص، از نظر محتوایی سمینار را مورد ارزیابی قرار دادند و دیگر جناب دکتر علیرضا ناصری، آمر تحقیقات پوهنتون خاتم النبیین غزنی بود که از نظر شکلی سمینار را ارزیابی و بر ادامه همچون سمینار های علمی- دانشجویی، جهت توانمند سازی دانشجویان و تشویق آنها، نیز تأکید نمود.