تقدیر پوهنتون خاتم النبیین(ص) غزنی از اساتید

قدردانی و سپاسگزاری در قبال تلاشها، خلاقیتها و دستاوردهای افراد حس عالی انسانی و مورد تأکید در آموزه های الهی- انسانی اسلام است که  از دید انسانهای بصیر و با شخصیت سالم پنهان نمانده و همواره در قبال اقدمات مثبت، دستاوردها و خلاقیتهای افراد رفتار سپاسگزارانه از خود به نمایش می گذارد.

مبتنی بر این نگرش و به پاس زحمات دلسوزانه و صادقانه اساتید گرانقدر پوهنتون، روز پنجشنبه ۲۸ میزان ۱۴۰۱ش، نشست صمیمانه ای با حضور ریاست محترم پوهنتون، جناب دکتر حبیبی و اساتید گرانقدر دانشکده های طب، حقوق و علوم سیاسی و اقتصاد، در دفتر ریاست پوهنتون برگزار شد. در این دیدار دکتر حبیبی از تلاشهای دلسوزانه اساتید در راستای تأمین و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور تشکری و اساتید را ستون فقرات پوهنتون، چشم و چراغ و پشتوانه معنوی جامعه و پوهنتون عنوان نمود. ایشان در پایان این نشست صمیمانه، از حضور گرم اساتید محترم در این گردهمایی تشکری نموده و ضمن اعطای لوحی تقدیر و سپاس از زحمات صادقانه اساتید، برای تک تک آنها آرزوی توفیقات بیشتر نمودند.