چهارشنبه 29 حمل 1403 برابر با Tuesday, 16 April , 2024
دانشکده حقوق و علوم سیاسی

جلسه شورای علمی دیپارتمنت حقوق طبق تقویم جلسات این اداره به تاریخ 21/6/1401 با آجندای از پیش اعلام شده با حضور اعضای شورای علمی دیپارتمنت حقوق برگزار گردید. در سیزدهمین جلسه دیپارتمنت حقوق روی موضوعات اداری و آموزشی بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در این جلسه پلانهای علمیاتی و انفرادی استادان و پلان بهبود تدریس دیپارتمنت حقوق به طور همه‌جانبه مورد بررسی قرار گرفت و تأیید گردید. در این جلسه به بررسی عرایض برخی از دانشجویان سمستر آخر که با مشکل ازدیاد کریدت مواجه بودند نیز پرداخته شد و در پرتو لایحه سیستم کریدت وزارت تحصیلات عالی راه حل مناسب ارایه گردید. شورای علمی دیپارتمنت حقوق هم چنان درخواست دانشجویان را مبنی به انتخاب عنوان «مونوگراف» و استاد راهنما مورد بررسی قرار داده و عناوین و اساتید راهنمای آنها را انتخاب نمودند.