دوشنبه 3 ثور 1403 برابر با Monday, 22 April , 2024

این مراسم که توسط پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی با همکاری موسسه تنظیم، حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی محسنی و ستاد مردمی برگزاری سومین سالگرد رحلت ملکوتی معلم افغانستان برگزار شده بود با حضور پرشور اقشار مختلف جامعه، علما، روحانیون، اساتید دانشگاه، دانشجویان و بزرگان قومی همراه بود.
سخنرانان مراسم، جناب آقای دکتر محمدرحیم اصغری به نمایندگی از پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی، استاد احسان الله حسن زوی رئیس پوهنتون غزنی، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای توسلی، شیخ الحدیث مولوی مدنی رئیس حج و اوقاف ولایت غزنی، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای اصغری رئیس شورای علمای ولایت غزنی، محترم داکتر صاحب میا نظامی هر کدام به بیان نقش و جایگاه علمی، فرهنگی و سیاسی حضرت آیت الله العظمی محسنی پرداختند.
سخنرانان بالاتفاق به این نکته اذعان داشتند که تلاش حضرت آیت الله العظمی محسنی (ره) در راستای تقریب مذاهب اسلامی، تقویت روحیه هم‌دیگرپذیری میان اقوام، خدمات علمی – فرهنگی، تأسیس نهادهای علمی بزرگ حوزه علمیه و دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) برای نسل امروز ما ماندگار بوده و باید در راستای ترویج اندیشه‌های آن عالم وارسته تلاش نموده و همچنان مسئولان حکومتی، توصیه‌های عالمانه‌ی حضرت آیت الله العظمی محسنی در خصوص حکومت‌داری و حکومت اسلامی را در نظر بگیرند.
این مراسم با اجرای جناب دکتر سید لیاقت علی موسوی و همکاری قاری بشیراحمد آسف ادامه و با دعاییه شیخ الحدیث و التفسیر مولوی عبدالصبور قریشی خاتمه یافت.