یکشنبه 5 حمل 1403 برابر با Saturday, 23 March , 2024

جلسه هم اندیشی اساتید دانشکده حقوق و علوم سیاسی پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی در روز سه شنبه 22/6/1401 با حضور ریاست محترم دانشگاه، ریاست دانشکده، آمرین محترم دیپارتمنت و اساتید این دانشکده در دفتر ریاست برگزار گردید.
در این جلسه ریاست محترم دانشگاه بر حضور منظم اساتید در صنف ها، تهیه ی منابع منطبق با کریکولم، پرهیز از نوت دهی و ….. تأکید و اشاره نمودند که برگزاری چنین جلساتی در بهبود کیفیت تدریس کمک خواهد نمود.
سپس جناب آقای دکتر کریمی رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی وظائف و مکلفیت های اساتید را در سه عرصه ی آموزش، اداری و امور مرتبط با امتحان برای اساتید تشریح نمودند.
در ادامه ی جلسه، اساتید دانشکده به انتقال تجربیات و بحث و گفتگو پیرامون نحوه ی تهیه ی منابع پرداختند و مقرر گردید با توجه به راهگشا بودن این گونه جلسات و لزوم گفتگو پیرامون موضوعات مرتبط با دانشکده به صورت منظم برگزار گردد.