دوشنبه 6 حمل 1403 برابر با Monday, 25 March , 2024

طبق مصوبه شورای علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و تعیین استاد راهنما برای صنوف دانشجویان، جلسه راهنمایی استاد محمدرضا معرفت با دانشجویان سمسترهای پنجم و ششم رشته حقوق برگزار گردید. در این جلسه، ضمن توضیح هدف مورد نظر برای تعیین استاد راهنمایی صنفی، وظایف استاد راهنما براساس طرزالعمل راهنمایی محصلین بیان گردید. در ادامه جلسه، استاد معرفت به تبیین وظایف اساسی محصلین اشاره نموده گفت: «دانشجویی می‌تواند سرانجام، قله‌های موفقیت را فتح نماید که بیشترین تمرکز خود را به آموختن دانش و مطالعه کتب و منابع متعدد درسی معطوف سازد. اما این به تنهایی کافی نیست بلکه علاوه برآن دانشجو باید برای کسب مهارت‌های دیگر برای ارتقای ظرفیت خود نیز اهتمام ورزد».

در این جلسه علاوه بر موضوعات فوق‌الذکر، اداراتی که بیشترین ارتباط را با دانشجویان دارد به تفکیک لوایح وظایف آنها به دانشجویان معرفی گردید. قرار است این جلسات به‌طور پیوسته از سوی سایر اساتید هیأت علمی با دانشجویان صنوف دیگر نیز برگزار گردد. طرزالعمل راهنمایی محصلین پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی، هدف از برگزاری این جلسات را «حل مشکلات دانشجویان،‌ راهنمایی تحصیلی، کمک در پیشبرد امور تحصیلی، شغلی و تحصیلی محصلی» عنوان نموده است.