یکشنبه 5 حمل 1403 برابر با Sunday, 24 March , 2024

دیپارتمنت حقوق دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه خاتم‌النبیین (ص) شعبه غزنی در ادامه برنامه‌های ارتقای ظرفیت دانشجویان رشته حقوق، دوره‌ چهار ماهه‌ی وکالت دفاع در دعاوی مدنی، جزایی و تجارتی‌ را برگزار نمود. این دوره‌ هم‌زمان با شروع سمستر خزانی سال تحصیلی1401 از تاریخ 20/6/1401 آغاز گردیده و قرار است تا آخر برج دهم سال جاری توسط استاد سیدتواب حسینی، یکی از وکلای مدافع به‌نام ولایت غزنی که سابقه‌ای کار در دستگاه‌های عدلی و قضایی کشور را دارد، ادامه داشته باشد.

هدف از برگزاری این دوره آشنایی دانشجویان حقوق با روند اجراآت قضایی و عدلی، کشف جرم، برگزاری جلسات قضایی، وکالت دفاع، استنطاق از متهمین و نحوه‌ای صدور و اجرای حکم قضایی عنوان شده است که در آن دانشجویان رشته حقوق، هم‌زمان با آموزش نظریات و موضوعات ماهوی حقوقی، با مهارت‌های عملی و مسایل شکلی این رشته نیز آشنا شوند و با سپری نمودن این دوره کارورزی، آماده گردند تا محکمه تمثیلی را در سطح دانشگاه به اجرا گذارده و از این طریق ظرفیت علمی و مهارت‌های عملی خود را در روند اجراآت عدلی و قضایی به نمایش بگذارند. هم چنین آمادگی لازم را برای انجام کارهای رسمی در بدنه دولت در حوزه‌های قضایی و سارنوالی حاصل نمایند.