من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
پنجشنبه ۳۱ سنبله ۱۴۰۱ش، جلسه صمیمانه تودیع و خدا حافظی سید مهدی علوی از نیروهای خدماتی پوهنتون خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی در دفتر ریاست پوهنتون برگزار شد. در ابتدای این جلسه دکتر حبیبی، ریاست محترم پوهنتون، ضمن تقدیر از زحمات سه ساله آقای علوی در بخش خدمات، ایشان را انسان صادقی عنوان نمودند که دلسوزانه و با صداقت در طول این چند سال ایفای وظیفه کرده و در راستای ایجاد یک فضای سالم و مناسب تحصیلی و فعالیت علمی برای اساتید و دانشجویان و بهتر و به موقع انجام شدن برنامه ها به صورت شبانه روزی تلاش نموده اند. ریاست محترم دانشگاه برای آقای علوی آرزوی سلامتی و توفیق نموده و هدایایی را نیز به ایشان تقدیم کردند.
بعد از ریاست محترم دانشگاه، آقای علوی ضمن تشکری از ریاست محترم پوهنتون، چند سال خدمت و فعالیت در پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی و همکاری با اساتید و نیروهای علمی کشور را تجربه جدید و باعث افتخار خواندند.