دوشنبه 6 حمل 1403 برابر با Monday, 25 March , 2024

دیپارتمنت حقوق دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی در ادامه برنامه‌های ارتقای ظرفیت برای دانشجویان، برنامه‌ی محکمه‌ تمثیلی را با همکاری محکمه استیناف ولایت غزنی به تاریخ 8/9/1401 در سالن جلسات علنی آن محکمه برگزار نمود. هدف از برگزاری این برنامه، آشنایی دانشجویان رشته حقوق با روند رسیدگی قضایی، اجرای نقش هیأت قضایی، منشی، سارنوال، وکیل مدافع، شاهد و… بود که با استفاده از آن دانشجویان بتوانند در کنار فراگیری دروس نظری حقوق، در عمل نیز رسیدگی قضایی را اجرا کنند و آماده کار عملی در بخش‌های مسلکی نهادهای عدلی و قضایی کشور شوند.

در این برنامه که با حضور تعداد زیادی از دانشجویان حقوق دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) غزنی، رئیس محکمه استیناف ولایت غزنی، قضات محکمه استیناف، رئیس و اساتید دانشگاه و سایر مهمانان برگزار شد، رئیس محکمه استیناف ولایت غزنی، آقای مولوی محی الدین عمری به عنوان ارزیاب این برنامه، طی صحبتهایی از اجرای درست محکمه تمثیلی دانشجویان حقوق دانشگاه خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی قدردانی به‌عمل آورده و افزود که دانشجویان سرمایه‌ها و بزرگان آینده مملکت اند و باید با قدرت بیشتر در صحنه‌های علمی حضور داشته باشند.