یکشنبه 5 حمل 1403 برابر با Sunday, 24 March , 2024

دانشجویان دیپارتمنت حقوق دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی روز یکشنبه مورخ 24/7/1401 طبق هماهنگی قبلی آمریت دیپارتمنت حقوق با ریاست شفاخانه حوزوی ولایت غزنی عازم شفاخانه شدند. هدف این سیر علمی، فراگیری دروس عملی دانشجویان حقوق در مضمون طب عدلی با استفاده از امکانات آموزشی موجود در شفاخانه مذکور بود. استاد داکتر عجب خان حمیدی رییس شفاخانه حوزوی غزنی که هم چنان استاد مضمون طب عدلی در دانشگاه خاتم النبیین غزنی نیز می‌باشد ضمن استقبال از حضور آمر دیپارتمنت حقوق و دانشجویان، به طور مفصل اسناد و دوسیه‌های مورد نظر را به بررسی گرفتند و روند تعقیب عدلی و قضایی را با استفاده از طب عدلی به دانشجویان توضیح دادند. وی دوسیه‌های قتل های مرموز و مشکوک را که قبلا در شفاخانه مذکور از سوی محکمه استیناف ولایت غزنی استعلام گردیده بود به دانشجویان به معرفی سپرد و نحوه بررسی شفاخانه در مورد جسد و جواب شفاخانه را به محکمه مفصلا توضیح دادند.
آمر دیپارتمنت حقوق دانشگاه خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی جناب استاد محمدرضا معرفت و آقای علی‌رضا عطایی مسوول روابط خارجی و مطبوعاتی دانشگاه در این سیر علمی دانشجویان را در این سیر علمی همراهی می‌نمودند. استاد معرفت ضمن ابراز امتنان از همکاری‌های همیشگی مسوولین شفاخانه حوزوی غزنی با دانشگاه خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی بیان داشت: «دانشجو و تحصیلکرده حقوق زمانی می‌تواند به‌عنوان حقوقدان ورزیده اظهار وجود نماید که ارتباط خود را با یکسری علوم دیگر مانند؛ طب عدلی، روانشناسی، جامعه شناسی و امثال آن به‌طور اساسی برقرار سازد». وی هم چنان ابراز داشت که: «علم حقوق هم در مرحله وضع قانون و هم در مرحله اجرا و تطبیق آن به سایر علوم از جمله طب نیازمند است. مجریان قانون زمانی می‌توانند در موارد وقوع قتلهای مشکوک، عدالت را به‌طور درست و کامل برقرار سازد که از دانش طب و شفاخانه‌های تخصصی استمداد نماید. براین اساس این قبیل برنامه‌ها برای ارتقای ظرفیت علمی دانشجویان حقوق ارزنده موثر است».

2 پاسخ