فوتسال دانشجویی دانشگاه خاتم النبیین شعبه غزنی

ورزش نقش مهمی در افزایش ضریب سلامتی، ایجاد نشاط و گسترش روحیه کار تیمی و همدیگر پذیری در جامعه دارد. بدین لحاظ پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی همواره به این مهم توجه نموده و تورنمنتهای متعدد فوتسال و والیبال دانشجویی را روی دست گرفته است.

این بار و با همت آمریت فرهنگی و ارتباطات دانشگاه، تورنمنت فوتسال دانشجویی را در تاریخ ۱۴۰۱/۳/۲ و با حضور ۲۱ تیم متشکل از دانشجویان و کارمندان دانشگاه، در چهار گروه، آغاز نمود. این دور بازیها که به مدت بیش از یک ماه به طول انجامید، در ۱۴۰۱/۴/۱۰، به پایان رسیده و بازی فینال آن، میان تیمهای اتحاد، از دانشکده طب و شیران سنگر، از دانشکده حقوق برگزار شد. در بازی فینال تیم اتحاد با شکست رقیب به قهرمانی این دور بازیها دست یافته و تیم شیران سنگر عنوان نائب قهرمانی را از آن خود کرد. همچنین تیم اقتصاد چهار مقام سوم را کسب نموده و اتلان حقوق عنوان تیم «با اخلاق» این دور تورنمنت را به دست آورد. عنوان بهترین بازیکن به عبدالوارث احمدی از تیم پیشتازان طب، عنوان آقای «گل» به رحمت الله  حیدری از تیم خاتم ا.ف. س.ی و عنوان بهترین دروازه بان به سید  شعیب از تیم اتحاد خاتم رسید.

گفتنی دانشگاه خاتم النبیین شعبه غزنی به تیمهای برنده و به بازیکنان کسب کننده عناوین مذکور جوایز نفیسی را اهدا نمود.