سه‌شنبه 28 حمل 1403 برابر با Tuesday, 16 April , 2024
دانشگاه خاتم النبیین

دیپارتمنت حقوق دانشگاه خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی براساس پلان عملیاتی سالانه و نیز طبق مصوبه جلسه شورای علمی آن اداره، برنامه‌ی ارتقای ظرفیت استادان و کارمندان خود را تحت عنوان«نحوه تدوین پلان استراتژیک» به تاریخ 12/4/1401 در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار نمود. در این برنامه که تعدادی زیادی از استادان دانشکده‌های حقوق و علوم سیاسی و اقتصاد و هم‌چنین کارمندان بخش‌های آموزشی و اداری دانشگاه اشتراک نموده بود، استاد سید یعقوب عارفی طبق اعلام قبلی به ارایه سمینار پرداخت و روند تهیه و تدوین پلان استراتژیک را مفصلا مورد بررسی قرار دادند. در این برنامه ریاست دانشگاه، معاونین و روسای دانشکده‌ها و آمرین دیپارتمنت‌ها نیز اشتراک نموده و بودند و جلسه با پرسش‌های اشتراک کنندگان و ارایه پاسخ از سوی استاد عارفی به پایان رسید.