انستیتوت علوم صحی خاتم النبیین (ص) غزنی با حمایت ریاست محترم دانشگاه جناب دکتر “حبیبی” و در تفاهم با Mr. KLAUS BAR از کشورآلمان، در سمستر خزانی 1401 ش، زمینه تحصیل تعداد 32 نفر از محصلین طبقه اناث و از میان خانواده های فقیر و بی بضاعت ولایت غزنی را به صورت بورسیه ای فراهم ساخته است که این بورسیه، نه تنها فیس تحصیلی محصلین، بلکه همه هزینه های تحصیلی وغذایی آنها را شامل میشود. گفتنی است که
آقای KLAUS BAR و همسرش Ms. Esther Bar زوج بازنشسته/ تقاعده شده آلمانی هستند است که سالیان متمادی در افغانستان کار نموده و تصمیم گرفته اند که از سرمایه شخصی شان دختران افغان را مورد حمایت مالی قرار داده و زمینه تحصیل آنها را در نهاد های معتبر علمی فراهم سازند. آنها روز دوشنبه 28 سنبه 1401 ه ش در سالن اجتماعات پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی دیدار و گفتگویی با دانشجویان بورسیه شده نیز داشتند.