شنبه 17 سنبله 1403 برابر با Saturday, 7 September , 2024
There is nothing to show here!
Slider with alias none not found.

این نمایشگاه که به مناسبت بزرگداشت از هفته کتاب و ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی توسط ریاست اطلاعات و فرهنگ و دانشگاه خاتم النبیین شعبه غزنی با همکاری کتاب فروشی های عمده شهرغزنی ترتیب داده شده است، قبل از ظهر روز چهار شنبه مورخ ۵ / ۳ / ۱۴۰۰ با حضور مقامات دولتی و مسولین ادارات حکومتی ولایت غزنی، متنفذین و علماء، اساتید دانشگاه، فرهنگیان غزنی و اصحاب رسانه، در ریاست اطلاعات و فرهنگ افتتاح گردید. برنامه افتتاحیه با تلاوت آیت کلام الله مجید و سخنرانی آقای محمد یحیی عرفان رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی آغاز شد. آقای عرفان در خصوص اهداف برگزاری این نمایشگاه،بررسی جایگاه تمدنی و

تاریخی غزنی و شاخص های آن صحبت نمود. سخنران دوم آقای جبرائیل آزادزوی بود که به نمایندگی از مقام ولایت صحبت نمود. صحبت های آقای آزدزوی نیز متمرکز به شخصیت های مهم غزنه و اهمیت تمدنی این سرزمین باستانی بود. الحاج ویس منیب رئیس شورای اجتماعی غزنه باستان و اولین مسول کتابخانه عمومی البیرونی سخنران سوم بود. آقای منیب در خصوص اهمیت آثار تاریخی و تمدنی غزنی، آبده های تاریخی، اهمیت آن و در خصوص تجربه های خود از کتاب داری و داشته های کتابخانه البیرونی صحبت کرد. ایشان همچنین برنگهداری درست از ساختمان مرکز ثقافت اسلامی تاکید نمود.
سخنران بعدی سید نجیب الله وجاهت آمریت فرهنگی دانشگاه خاتم النبیین غزنی بود. آقای وجاهت در مورد اهمیت فرهنگ و نقش آن در توسعه جامعه و نقش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در رشد و بالندگی فرهنگی در جامعه، صحبت نموده و اقداماتی از قبیل برگزاری نمایشگاه کتاب و مسابقات کتابخوانی را از آن جهت که منجر به ترویج فرهنگ کتابخوانی، خلق اندیشه و پیدایش رویکرد فرهنگی در افراد و نهایتا شکوفایی و رشد فرهنگی می شوند، مهم عنوان نمود. آقای وجاهت تاکید کرد که وظیفه نسل کنونی تمجید و توصیف صرف از تمدن و شخصیت های بزرگ غزنه باستان نیست بلکه چاره جویی و گام برداشتن در راستای زنده کردن و بازیابی جایگاه رفیع تمدنی و فرهنگی غزنی است. ایشان در ختم صحبت هایش تاکید نمود که دانشگاه خاتم النبیین حمایت از برنامه های فرهنگی و علمی را رسالت خود دانسته و حمایت از این نمایشگاه و حضور فعال در آن را در راستای انجام همین رسالت می بیند. بخش اول برنامه با دعای حجت الاسلام والمسلمین آقای اصغری رئیس شورای علماء به پایان رسید.
بخش دوم برنامه قطع نوار و افتتاح نمایشگاه بود که توسط ریاست اطلاعات و فرهنگ، رئیس شورای علماء، معاونت اداری-مالی دانشگاه خاتم النبیین (استاد فهیمی)، آمریت تحقیقات علمی دانشگاه دانشگاه خاتم النبیین (آقای دکتر مدقق) و جمعی از فرهنگیان انجام شده و نمایشگاه رسما به روی بازدیدکنندگان باز گردید. قابل ذکر است که این نمایشگاه با استقبال خوب فرهنگیان دیار سنایی مواجه شده و برای مدت دو روز برگزار خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *