چهارشنبه 29 حمل 1403 برابر با Wednesday, 17 April , 2024

گزارش سوم
برترینهای پوهنتون خاتم النبیین غزنی
شناسایی استعدادهای درخشان و محصلان ممتاز و معرفی آنان به جامعه علمی و اداری کشور از ضرورت¬ها و نیازهای اساسی جامعه است. به همین دلیل پوهنتون خاتم النبیین غزنی، شماره چهارم «بولتن خبری خاتم» را به محصلان برتر اختصاص داده است. تا از این طریق، هم به معرفی این عزیزان به جامعه علمی و اداری کشور بپردازد و هم انگیزه های تحصیلی و آموزشی آنها ارتقا و افزایش دهد. ضمن اینکه نشر صحبتها و دیدگاه های آنها نیز می تواند قابل توجه باشد.
صفحات دوم، سوم و چهارم این بولتن خبری، در کنار متنهای مرتبط، استعدادهای درخشانی را نشان می¬دهد که با برنامه¬ریزی، تلاش و پشتکار افتخار دستیابی به عناوین اول نمره، دوم نمره و سوم نمره عمومی پوهنتون خاتم النبیین غزنی، انستیتوت علوم صحی خاتم النبیین غزنی و کانکور بهاری و خزانی این دو مرکز علمی را در سال-های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ش، از آن خود نموده¬اند.
علاوه براین، چاپ تصاویر محصلان ممتاز و موفق، در قالب بنرهای بزرگ و نصب آن در محیط پوهنتون، از دیگر اقداماتی است که در پوهنتون خاتم النبیین غزنی و با همین هدف، انجام شده است.