عید فطر در پوهنتون خاتم النبیین

بگذشت مه روزه، عید آمد و عید آمد          بگذشت شب هجران، معشوق پدید آمد
آن صبح چو صادق شد، عذرای تو وامق شد       معشوق تو عاشق شد، شیخ تو مرید آمد (مولوی)

عید فطر در پوهنتون خاتم النبیین

عيد فطر روز تولد دوباره انسان و فصل تازه‌شكفتن ايمان در روح و جان‌هاي پاك و بيدار رمضانیان است. عید فطر روز برآمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش است، چونان ققنوسی که از خاکستر خویش دوباره متولد می‌شود. رمضان کوره‌ای است که منیّت انسان را می‌سوزاند و شکوفه نو از خاکستر آن سر بر می‌آورد. عيد فطر، عيد فطرت‌هاي روشني است كه در ماه بهار قرآن، چگونگی تعامل با خود، خداوند و دیگران را در قالب دیالکتیک فطرت و طبیعت مورد بازاندیشی قرار داده‌اند. بی‌تردید، عید فطر روز بازگشت انسان به فطرت الهی خویش است؛ همان فطرتی که خداوند گل انسان را با آن سرشته است. ازاین‌رو، عید فطر برگشتی است شکوهمند به فطرت الهی انسان که با آن زنگار گناه از آئينه قلب و جان رمضانیان زدوده می‌شود. روزه‌داران در روز عید فطر، در حقیقت پیروزی غرورآمیز فطرت بر طبیعت را به جشن می‌نشینند و مدال پر افتخار عبادت، زهد و شست‌و‌شوی جان در شهر پاک رمضان را از خالق فطرت فراچنگ می‌کنند.

ریاست، معاونین و اساتید دانشگاه خاتم النبیین (ص) شعبه غزنی، حلول عيد سعيد فطر، نماد برجسته رهايي‌ بخشی انسان از هواهای نفسانی، شرور شهوانی، توهمات و تخیلات وهمانی از یک سو و عروج انسان در فضاي رحمت و آرامش الهي و خدمت به بندگان الهی از سوی دیگر را به همه جامعه علمی کشور، به‌ ويژه صاحبان امتیاز، دانشجویان ارجمند و کادر اداری معزز دانشگاه پرآوازه خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی و همکاران‌ مان در دانشگاه مرکز، صمیانه تبريك عرض نموده و استمرار خالصانه بندگي پروردگار متعال، مهرباني و همدردي با هموطنان را مسئلت مي نمايم. امیدوارم که با بهره‌گیری از توفیقات ماه مبارک رمضان و با انگیزه‌ای پورشورتر و همتی والاتر، بتوانیم دانشگاه را در مسیر اعتلا و نیل به آرمان‌های بلندش در آستانه دومین دهه فعالیت آن بیش از پیش با تعهد و تخصص شما همکاران گرامی یاری رسانیم. باشد که با ریشه ‌کن‌ نمودن بن‌ مایه‌های جهل و خرافات، فردای انسانی‌ تری را برای آیندگان این مرز و بوم به ارمغان آوریم.