جمعه 31 حمل 1403 برابر با Friday, 19 April , 2024

گزارش چهارم: تقدیر از دانشجویان برتر انضباطی و اخلاقی
نظم و اخلاق در منظومه فکری و سبک زندگی اسلامی از مفاهیم بنیادی و ضامن سعادت و موفقیت فردی و اجتماعی، در عرصه های مختلف حیات مادی و معنوی است. در موارد و منابع متعدد اسلامی به این مفاهیم پرداخته شده و مورد توجه و تأکید تام واقع شده است؛ به گونه ای که وصول به قرب الهی، طولانی شدن عمر، همبستگی اجتماعی، آبادی جامعه، کامیابی و بزرگواری فرد… به آنها گره خورده است.
مبتنی بر این نگاه و میزانی از اهمیت، تعیین محصلان برتر اخلاقی و انضباطی از برنامه های همیشگی پوهنتون و انستیتوت خاتم النبیین(ص) غزنی است. این مراکز علمی در راستای دستیابی به شعار تخصص و تعهد و عمل به فرامین الهی، مبنی بر تربیت نیروی انسانی دیندار و اخلاق مدار، همه ساله، نه تنها دانشجویان برتر علمی، بلکه محصلان با نظم و اخلاق مدار را نیز مورد شناسایی و توجه قرار می دهد و با حمایتهای مادی و معنوی از آنها تکریم به عمل می آورد؛ آنچه در محفل گرامیداشت روز جهانی دانشجو، ۲ قوس ۱۴۰۱، صورت گرفته و در آن به دانشجویان برتر انضباطی و اخلاقی پوهنتون و انستیتوت خاتم النبیین غزنی، لوح تقدیر اهدا گردید، براساس همین نگاه بوده و مبتنی بر اساس همین سیاست انجام شد.
ادامه دارد……