گزارش سوم: سخنرانی دانشجویان
سخنرانی دانشجویان بخش مهم دیگری از برنامه های گرامیداشت روز جهانی دانشجو در سالن اجتماعات پوهنتون خاتم النبیین غزنی بود. در این بخش از برنامه، خانم شکریه اکبری، دانشجوی رشته اقتصاد، در مقاله زیبای ادبی- توصیفی دانشجو را معنا و توصیف نموده و مسئولیت او را در قبال خانواده و کشور مورد بحث و بررسی قرار داد. سخنران بعدی آقای روح الله انوری، دانشجوی رشته حقوق، بود. ایشان ضمن تقدیر و تشکر از پوهنتون خاتم النبیین غزنی که زمینه و بستر فراگیری علم و دانش را در جامعه فراهم نموده است، نقش های مختلف دانشجویان در جامعه را واکاوی و ارزیابی نموده و چالشهای آن را مورد بحث و بررسی قرراداد. سخنران سوم، احمدطارق احمدی، دانشجوی رشته طب، بود. ایشان علل پیشرفت و عقب ماندگی غرب و امت اسلامی را به عنوان موضوع صحبت انتخاب نموده و با تمسک به اشعار اقبال لاهوری، علمی گرایی و بی توجه به علم را دلیل اصلی این مسئله عنوان نمودند.
ادامه دارد….