در راستای ارتقاء ظرفیت اساتید، روز دوشنبه ۲۳ عقرب ۱۴۰۱ ورکشاپ نحوه ارزیابی خودی با نرم افزار spss، توسط کمیته تضمین کیفیت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه خاتم النبیین غزنی برگزار گردید. در این ورکشاپ که با حضور ریاست محترم دانشگاه، جناب دکتر حبیبی، ریاست دانشکده حقوق و علوم سیاسی، جناب دکتر کریمی، ریاست دانشکده اقتصاد، جناب استاد فهیمی و اساتید محترم پوهنتون برگزار شده بود، استاد پویا، معاون امور محصلان پوهنتون، ضمن معرفی نرم افزار SPSS ، شیوه ارزیابی خودی با این نرم افزار را برای اساتید و فراگیران ارائه نمودند. استاد پویا در این ارائه علاوه بر توضیح مفصل فرایند تحلیل ارزیابی خودی، یک نمونه از فرم ارزیابی تکمیل شده  را به صورت  عملی و کامل تشریح نمودند.

در پایان جلسه جناب آقای استاد حبیبی ضمن اظهار قدردانی از حضور اساتید، برگزاری چنین کارگاه ها را برای ارتقای ظرفیت اساتید مفید و سودمند تلقی نموده و حرکت مطابق با شرایط و مقتضیات روز را ضروری دانستند.