دانشگاه خاتم النبیین شعبه غزنی، در راستای تجلیل هرچه باشکوه تر سومین سالیاد رحلت فقیه مجاهد و نو اندیش، حضرت آیت الله الظمی محسنی، برنامه های متنوع علمی و فرهنگی را تدارک دیده بود که برگزاری نمایشگاه کتاب یکی از این دست برنامه ها بود. این برنامه که اهداف نهادینه سازی فرهنگ کتابخوانی در جامعه و آشتی جوانان با کتاب را نیز دنبال میکرد، روز چهارشنبه ۱۲ اسد ۱۴۰۱ش، در سالن ورودی دانشگاه خاتم النبیین شعبه غزنی برگزار شده و در آن آثار علمی فقیه متبحر و رجالی کم نظیر، حضرت آیت الله العظمی محسنی، آثار علمی دکتر عبدالقیوم سجادی، آثار علمی اساتید دانشگاه خاتم النبیین، منابع علمی رشته های علمی فعال در دانشگاه، جدیدترین شماره های نشریات علمی دانشگاه… در معرض دید علاقه مندان قرار گرفت.
همچنین در این نمایشگاه:
1. نشریه اندیشه خاتم (ویژه سومین سالیاد حضرت آیت الله محسنی(ره) )
2. پیام خاتم (ویژه سومین سالیاد حضرت آیت الله محسنی(ره) )
3. تقویم (ویژه سومین سالیاد حضرت آیت الله محسنی(ره) )
4. بروشور (ویژه سومین سالیاد حضرت آیت الله محسنی(ره) )
5. کتاب “مبانی علم سیاست” اثر دانشمند فرهیخته و دقیق النظر کشور، دکتر عبدالقیوم سجادی،
6. کتاب “قواعد فقه جزایی (مقایسه آرای فقهای امامیه و حنفی) اثر استاد محمدعیسی فهیمی
رونمایی صورت گرفت. ضمن اینکه برگزار کنندگان نمایشگاه، جهت ترویج هرچه بیشتر فرهنگ کتابخوانی در جامعه، صدها بسته فرهنگی، شامل جدیدترین شماره نشریات اندیشه خاتم، پیام خاتم و نیز تقویم ویژه سومین سالگرد رحلت آیت الله محسنی و بروشور ویژه آیت الله العظمی محسنی را نیز به بازدیدکنندگان و علاقه مندان مرحوم آیت الله محسنی اهدا نمودند.
این نمایشگاه که با استقبال شدید بازدیدکنندگان مواجه شد، ساعت ۱۰ صبح آغاز شده و ساعت ۱ عصر پایان یافت.
آمریت تحقیقات و آمریت فرهنگی