جمعه 5 اسد 1403 برابر با Thursday, 25 July , 2024
There is nothing to show here!
Slider with alias none not found.

توسعه و انکشاف، امنیت و رفاه و عزت و سربلندی یک جامعه ارتباط تنگاتنگی با میزان آگاهی عمومی و تخصصی آن جامعه دارد و این مهم نیز از کانال کتاب و میزان انس با کتاب و مطالعه هدهمندانه آن میگذرد. این در حالی است که سرانه مطالعه کتاب در افغانستان وضعیت فاجعه باری دارد و کتاب در این سرزمین، عصر غربت خود را میگذراند.

غربت کتاب و ارتباط غیرقابل قبول با آن، نقش و سهم اساسی در تداوم بحرانها و تعمیق انحطاط کشور دارد. به همین دلیل پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی، توسعه آگاهیهای عمومی و تخصصی را از اهداف اصلی خود قرار داده و در این مسیر فرصتهای زیادی را خلق کرده و برنامه های متنوعی را به اجرا گذاشته است. علاوه بر این، از فرصتهای ایجاد شده نیز به نحو شایسته ای بهره برداری نموده و برای توسعه و ارتقاء سطح آگاهی در جامعه قدم و قلم برداشته است. شرکت در برنامه نمایشگاه کتاب ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی تحت عنوان «کتاب و مطالعه» یکی از این برنامه ها است که پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی به منظور اقبال و آشتی بیشتر مردم به کتاب و انس به مطالعه آن، برجسته ترین نقش را در آن ایفا کرد. این نمایشگاه که با استقبال اقشار مختلف جامعه مواجه گردید، در کنار زیارت خواجه علی دایر شده و در آن جدیدترین دستاوردهای علمی فرهنگی پوهنتون، کتب علمی- تخصصی، نشریات پوهنتون، آثار هنری محصلین، کتب دینی، تاریخی، ادبی… به مدت دو روز، ۲۵ و ۲۶ ثور ۱۴۰۳، در معرض دید دانشجویان، علما، دانش آموزان و علاقه مندان به کتاب قرار گرفت.