[xyz-ips snippet="shamsi"]
There is nothing to show here!
Slider with alias none not found.

هدف سیر علمی: دیدن و ارائه معلومات از چگونگی روند عرضه خدمات صحی در سیستم صحی افغانستان
این سیر علمی به هدف کسب معلومات و دانستن نحوه عرضه خدمات صحی BPHS در سیستم عرضه خدمات صحی در کشور برگزار گردید که محصلین سمستر سوم پوهنحی طب از مرکز صحی جامع سبزپوشان ولسوالی خواجه عمری دیدن به عمل آوردند. در این داکتر محمد صابر امیری آمر مرکز صحی جامع سبزپوشان، ضمن خوش آمد گویی به اساتید و محصلین همراه شان از سیر علمی محصلان در مرکز صحی نامبرده استقبال نموده و گفتند که آماده هر نوع همکاری با پوهنتون خاتم النبیین (ص) شعبه غزنی می باشند. داکتر حمیدالله مهدی زاده رئیس پوهنحی طب نیز ضمن تقدیر از همکاری ریاست صحت عامه ولایت غزنی و موسسه جک در ولایت غزنی و همچنان از حسن نظر و همکاری پرسنل مرکز صحی متذکره تقدیر و تشکر نموده و در رابطه به نحوه حفظ، نگهداری، انتقال و عرضه خدمات واکسین صحبت نمودند. در ادامه داکتر معصومی استاد مضمون صحت عامه در پوهنحی طب در رابطه پروگرام تغذی و عرضه خدمات تغذی معلومات کامل ارائه نمودند. در این برنامه محصلین از شعبات مختلف: تغذیه، واکسین، اتاق پانسمان، OPD، نحوه رجعت دهی مریضان و سایر بخش های دیدن به عمل آورده و در هر بخش مسئولین موظف معلومات کافی در اختیار محصلین قرار دادند.