[xyz-ips snippet="shamsi"]
There is nothing to show here!
Slider with alias none not found.

دیپارتمنت حقوق با همکاری ریاست پوهنحی حقوق و علوم سیاسی جهت ارتقای کیفیت خدمات علمی و آموزشی، سمینار عملی-دانشجویی را برای محصلین رشته حقوق به تاریخ 17/7/1403 در سالن ابوریحان البیرونی برگزار نمود. این سمینار علمی-دانشجویی که تحت نظر استاد کمال‌الدین عظیمی یکی از اساتید دیپارتمنت حقوق پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی برگزار گردیده بود با گردانندگی آقایان خداداد محمدی، مصطفی حکیمی و حسین‌داد حسنی از محصلین سمستر دوم رشته حقوق و با قرائت سیداسلام فکوری محصل سمستر ششم رشه حقوق آغاز گردید. در ادامه، محمدحنیف محمدی محصل سمستر هشتم رشته حقوق به ارایه سمینار تحت عنوان«روش مطالعه» پرداخت و روش‌های مؤثر مطالعه را به بحث و بررسی گرفت. سیدمحمداصغر کوثری، دانشجوی سمستر هشتم رشته حقوق نیز به ارایه سمینار تحت عنوان«مدیریت زمان» پرداخته و شیوه‌های مختلف مدیریت زمان را تبیین نمود. این سمینار علمی با جمع‌بندی مباحث توسط استاد کمال‌الدین عظیمی به پایان رسید.