[xyz-ips snippet="shamsi"]
There is nothing to show here!
Slider with alias none not found.

رشد توان نویسندگی و فعالیتهای فرهنگی محصلان، معرفی محصلان برتر به جامعه و ارائه گزارش جامع از فعالیتهای پوهنتون، از اهداف و اقدامات مهم پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی است. در این راستا، به همیت آمریت فرهنگی پوهنتون، بیستمین شماره نشریه علمی- دانشجویی پیام خاتم منتشر شده و در دسترس مخاطبان و خوانندگان عزیز قرار گرفت. در این شماره از مجله پیام خاتم مطالب و مباحث زیر ارائه شده است:

• حسن مطلع: سخن سردبیر به قلم دکتر سید بسم‌الله مهدوی؛
  • پیام‌ها: (پیام دکتر سجادی، حاج جواد محسنی و دکتر حبیبی)؛
  • مصاحبه با محصلان برتر و ممتاز؛
  • مصاحبه با فارغ¬التحصیلان موفق؛
  • مقالات دانشجویان(نقش بندر چابهار در توسعه اقتصادی افغانستان…؛
  • گزارش‌ها: (شکوه جشن دانایی در دیار سنایی، تازه‌های نشر، تجلیل از چهارمین سالگرد رحلت آیت‌الله‌العظمی محسنی، نمایشگاه کتاب پوهنتون خاتم‌النبیین شعبه غزنی…)؛
  • کنفرانس‌ها و سمینارهای علمی (مبانی موارد عدم مسؤولیت طبیب در قوانین افغانستان و فقه اسلامی با تأکید بر دیدگاه آیت‌الله محسنی(ره)، نقش یادگیری مهارتها در اثر بخشی و کارایی سازمان…)؛
  • ورکشاپها و کارگاه‌های آموزشی ارتقاء ظرفیت (محکمه تمثیلی دانشجویان حقوق دانشگاه خاتم‌النبیین غزنی، درس عملی مضمون کریمنالیستیک برای دانشجویان حقوق…)؛
  • خاطرات دانشجویی: (کبوتر سفید، صدای آشنا، حسرت…)؛
  • ادب و هنر: (درس را شوقی بباید از درون سینه ها، نقش جان…)؛
  • حسن ختام: (هفتمین و هشتمین جشنواره فارغ التحصیلی به روایت تصویر، برترینهای پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی در سال ۱۴۰۱…).