پنج‌شنبه 4 اسد 1403 برابر با Thursday, 25 July , 2024
There is nothing to show here!
Slider with alias none not found.

به منظور آموزش محصلان سمستر اول، سال ۱۴۰۳، ورکشاپ نحوه استفاده از سیستم دانشگاهی سیب و نحوه انتخاب واحد در سایت، روز چهارشنبه، تاریخ ۹ جوزای ۱۴۰۳، در سالن اجتماعات ابوریحان پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی برگزار گردید. این ورکشاپ که به همت کمیته آموزش الکترونیک دانشکده طب معالجوی و همکاری آمریت امور محصلان دایر شده بود، با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط آٌقای پیمان احمدی از محصلان سمستر اول دانشکده طب معالجوی، آغاز شده و با صحبتها و توضیحات جناب آقای صفرعلی فصیحی آمر محترم امور محصلان در مورد نحوه استفاده از سیب دانشگاهی سیب و نحوه انتخاب واحد از طریق سایت ادامه یافت. در جریان این برنامه پرسشهای مکرری از سوی محصلان شرکت کننده در برنامه مطرح شده که با پاسخها و توضیحات لازم از سوی آمر امور محصلان همراه گردید.