چهارشنبه 3 اسد 1403 برابر با Wednesday, 24 July , 2024
There is nothing to show here!
Slider with alias none not found.

این سمینار به ابتکار دیپارتمنت طب معالجوی، با همکاری کمیته فرعی تحقیق و محصلان پوهنحی طب معالجوی، روز شنبه مؤرخ 29 / 2 / 1403 ساعت 9 الی 10 قبل از ظهر در صالون اجتماعات ابوریحان دانشگاه با حضور گسترده‌ی محصلین پوهنحی طب معالجوی برگزار گردید.

جلسه با آیاتی کلام‌الله مجید توسط قاری صاحب مسلم رسولی محصل سمستر سوم  این پوهنحی آغاز گردیده و در ادامه داکتر حمیدالله مهدی‌زاده رئیس پوهنحی در مورد اهمیت و سهم‌‍ گیری دانشجویان در زمینه تحقیق و ارائه سمنیار اشاره نمود که تحقیق و ارائه سمنیار دانشجویی جز از الزامات آموزشی در دوره‌ی تحصیلی می‌باشد و باعث پیشرفت محصلین در عرصه تحقیق و پژوهش می‌گردد، داکتر مهدی‌زاده در ادامه صحبت‌هایش بیان نمود که پوهنحی طب معالجوی پوهنتون خاتم‌النبیین (ص) شعبه غزنی متعهد به ارزش‌های علمی و اکادمیک بوده و تلاش خواهد کرد در راستای فراهم نمودن زمینه‌ی فعالیت‌های تحقیقی توسط دانشجویان گام‌های بلندی را بردارد.

در ادامه آقای سمیع‌الله رامکی از محصلین برحال سمستر پنجم پوهنحی روی موضوعات مقدماتی سر دردری و انواع آن بحث نموده سپس  آقای حبیب‌الرحمن فقیری از محصلین برحال سمستر پنجم پوهنحی، روی موضوعات چون: میگرن، سردردی میگرن، وصف درد میگرن، مراحل حمله میگرن، تحقیقات در باره میگرن در ولایت غزنی طی سال‌های اخیر، علت به وجود آمدن میگرن، انواع میگرن، عوامل تشدیدکننده میگرن، تشخیص و راه‌های درمان آن بحث نموده و در اخیر سمینار با پرسش و پاسخ محصلان اشتراک‌کننده خاتمه یافت.