جمعه 5 اسد 1403 برابر با Friday, 26 July , 2024
There is nothing to show here!
Slider with alias none not found.

سمینار کارآفرینی، به ابتکار موسسه مطالعات اقتصادی و حقوقی افغانستان (AELSO) و با همکاری پوهنتون خاتم‌النبیین (ص) شعبه غزنی، در ولایت غزنی(دانشکده اقتصاد) برگزار می‌گردد.

سمینار کارآفرینی، فرصتی استثنایی برای درک عمیق‌تر از پویایی کارآفرینی و نحوه‌ی تبدیل ایده‌های نوآورانه به محصولات پرطرفدار است. در سمینار کارآفرینی، از تجربیات و دانش برتر در حوزه‌ی کارآفرینی بهره‌مند شده می‌توانید. در این برنامه، همراه با استادان دانشگاه/پوهنتون، مربیان برنامه، کارآفرینان، جوانان خلاق و دانشجویان سخت‌کوش، ایده‌های نوآورانه را بررسی نموده و مسیر خود را به سوی موفقیت جستجو نمائید. علاوه براین در این سمینار، راهنمایی‌های لازم برای اشتراک در کمپ کارآفرینی 2024 موسسه AELSO ، نیز ارایه خواهد شد.

⏳ زمان: روز چهارشنبه، 22 می 2024، ساعت 3 بعد از ظهر الی 5:00 عصر.

مکان: پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی، سرک خواجه علی، شهر غزنی، تالار ابوریحان بیرونی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص)

✅ درصورتی‌که در  ولایت غزنی حضور دارید و علاقه‌مند یادگیری دانش و مهارت‌های کارآفرینی هستید، برای اشتراک دراین برنامه، ازطریق لینک ذیل ثبت‌نام می‌توانید: