یکشنبه 5 حمل 1403 برابر با Sunday, 24 March , 2024

روز پنج‌شنبه مورخ ۱۴۰۱/۲/۲۹ سومین جلسه شورای علمی پوهنتون با حضور اعضای شورای علمی هر یک ریاست محترم این پوهنتون جناب دکتر حبیبی، دکتر مدقق معاون علمی، استاد کریمی معاون اداری-مالی، استاد پویا معاون امور محصلان، دکتر کریمی ریاست دانشکده حقوق و علوم سیاسی، استاد فهیمی ریاست دانشکده اقتصاد، داکتر مهدی‌زاده ریاست دانشکده طب و استاد کامران آمر تحقیقات علمی در دفتر ریاست برگزار گردیده.
در ابتدا این جلسه جناب دکتر حبیبی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و کارکرد‌های مسئولین ادارت فوق، روی اهمیت مباحث تضمین کیفیت و تلاش در جهت رشد هرچه بیشتر پوهنتون در این خصوص سخن گفته و سپس جلسه روی موضوعات؛ بررسی ساختار تشکیلاتی، رؤسا و آمرین دیپارتمنت‌ها، اعضای شورای پژوهش و کمیته‌های نه گانه سطح پوهنتون، ادامه پیدا کرده و مصوبات نیز در این خصوص با اتفاق نظر انجام شد.