جمعه 5 اسد 1403 برابر با Friday, 26 July , 2024
There is nothing to show here!
Slider with alias none not found.

این سمینار به ابتکار دانشکده طب معالجوی، با همکاری کمیته فرعی نصاب و نظم دسپلین پوهنحی طب معالجوی، روز دوشنبه مؤرخ 24 / 2 / 1403 ساعت 9 الی 10 قبل از ظهر در صالون اجتماعات ابوریحان دانشگاه با حضور گسترده‌ی محصلین سمستر اول دانشکده طب معالجوی برگزار گردید.

جلسه با آیاتی کلام‌الله مجید توسط قاری صاحب نثار احمد پشتون‌یار محصل سمستر اول پوهنحی طب معالجوی آغاز گردیده و در ادامه داکتر حمیدالله مهدی‌زاده رئیس پوهنحی طب معالجوی در مورد آگاهی‌دهی در مورد نظم و دسپلین و همچنان لوایح و مقررات پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی (سیبستم کریدیت، دوره‌تحصیلی، تعداد و نوعیت کریدیت‌ها، مضامین پیش‌نیاز، تناسب کارهای عملی و نظری، نحوه انتخاب واحد، اهداف آموزشی، دراپ و تأجیل) صحبت نمود، داکتر مهدی‌زاده در ادامه صحبت‌هایش بیان نمود که پوهنتون خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی متعهد به ارزش‌های علمی و اکادمیک بوده و تلاش خواهد کرد در راستای تربیت نیروهای متعهد و متخصص گام‌های بلندی را بردارد.