برنامه افتتاحیه تورنمنت فوتسال دانشجویی سال 1401 پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم اداری مالی، نماینده محترم اساتید و دانشجویان عزیز برگزار گردید.

برنامه با آیات کلام الله مجید توسط قاری بشیر احمد آصف آغاز و در ادامه ریاست محترم پوهنتون جناب دکتر حسین حبیبی  ضمن تقدیر از حضور پرشور ورزشکاران، درباره جایگاه و اهمیت ورزش به ویژه فوتسال در جامعه امروزی ایراد سخن نمودند. سپس جناب دکتر استاد هاشمی نقش ورزش در جامعه امروزی را مهم دانستند.

گفتنی است تورنمنت فوتسال دانشجویی با حضور تیم های موج، جوانان آریایی، هدف خاتم، پیشتازان طب، ستارگان خاتم، اتلان حقوق، فارمسی2، ممتازان خاتم، شیران سنگر، نخبگان خاتم، خاتم اف سی، همدیگر پذیریc، استقلال خاتم، اتحاد خاتم، پیشتاز خاتم، اقتصاد 4، همدیگر پذیریB ، آلفا، توحید، خنجر و سمستر نهم طب با بریدن نوار افتتاحیه توسط ریاست محترم دانشگاه، معاونت اداری مالی، ریاست دانشکده اقتصاد و نماینده تیم های حاضر رسماً آغاز گردید.