پنج‌شنبه 4 اسد 1403 برابر با Thursday, 25 July , 2024
There is nothing to show here!
Slider with alias none not found.

این تفاهمنامه که به منظور ارتقاء سطح دانش حقوقی دانشجویان و تطبیق پلان عملیاتی سالانه دانشکده حقوق و علوم سیاسی پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی صورت گرفت، توسط استاد معرفت رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی و سید تواب حسینی مسئول دارالوکاله حسینی و با حضور معاون محترم علمی جناب دکتر کریمی و آمر دیپارتمنت حقوق جناب استاد شایانفر، به امضا رسید.

استاد معرفت در صحبتهای مقدماتی قبل از امضای این تفاهمنامه، ضمن تقدیر از همکاری های همیشگی دارالوکاله سادات حسینی با پوهنحی حقوق و علوم سیاسی پوهنتون خاتم النبیین(ص)، تربیت محصلین مطابق با نیازهای حقوقی کشور را از مسائل کانونی و مورد توجه همیشگی پوهنحی حقوق و علوم سیاسی عنوان نموده و افزود که این پوهنحی، در راستای این مهم، گام های عملی خوبی را برداشته و دانشجویان این پوهنحی را به دوره های کار آموزی در نهاد های حقوقی مختلف ولایت غزنی اعزام داشته است. استاد سیدتواب حسینی هم طی صحبتهایی از فعالیت های علمی و آموزشی پوهنتون خاتم النبیین به صورت عام و پوهنحی حقوق و علوم سیاسی به صورت خاص، به نیکی یاد نموده و بیان داشت که این تفاهم نامه می تواند زمینه کار های عملی را برای دانشجویان معرفی شده فراهم نماید و آنان را به صورت عملی با جریان پرونده های حقوقی در نهاد های عدلی و قضایی آشنا نماید.

بایسته ذکر است که امضای این تفاهمنامه، روز شنبه، مورخ ۱۹/۳/۱۴۰۳، در دفتر معاونت محترم علمی پوهنتون خاتم النبیین شعبه غزنی صورت گرفت.