شنبه ۱ اسد ۱۴۰۱ امتحانات نهایی سمستر اول (بهاری) دانشجویان علوم انسانی و طبی پوهنتون خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی در سالن اجتماعات این پوهنتون با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط قاری بشیر احمد آسف، از دانشجویان دانشگاه، آغاز شده و با صحبتهای معاونت علمی- تدریسی، دکتر محمدداود مدقق، پیگیری شد. دکتر مدقق در این صحبتها ضمن ابراز تشکر از حضور معاونت محترم اداری- مالی، جناب استاد کریمی، معاونت محترم امور محصلان، جناب استاد پویا، اساتید محترم، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز به بیان برخی مطالب فنی، ساختاری و روشی در مورد نحوه امتحان دادن و آمادگی برای امتحان پرداخته و نکات لازم در این زمینه را برای دانشجویان حاضر در جلسه امتحان یادآور شدند. به دنبال صحبتهای دکتر مدقق، آقای عبدالهی، رئیس کمیته امتحانات، مطالب مورد نظرشان را متذکر شده و سپس با توزیع ورقه های امتحانی میان دانشجویان، توسط ناظرین محترم امتحانات، جلسه امتحانی ادامه یافت.